MMA

Ζαφειρία Παναγιωταράκου: "Πίστεψα κατά την διάρκεια των αγώνων πως θα φτάσω στο χρυσό".

Ζαφειρία Παναγιωταράκου: "Πίστεψα κατά την διάρκεια των αγώνων πως θα φτάσω στο χρυσό".

Άλλη μια επιτυχία για την Ελλάδα στο εξωτερικό. Η Ζαφειρία Παναγιωταράκου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Jiu Jitsu και μίλησε στο fightsports.gr για την πορεία της μέχρι την κορυφή αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Ελλάδα θριαμβεύει ξανά στο εξωτερικό και συνεχίζει τις επιτυχίες, όπως της Ζαφειρίας Παναγιωτάρακου που γύρισε στην Ελλάδα με το χρυσό στις βαλίτσες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Jiu Jitsu. Αναλυτικά η συνέντευξη της αθλήτριας.

Ζαφειρία μία σπουδαία επιτυχία για σένα. Περίμενες να φτάσεις στο χρυσό;

"Ήξερα ότι μπορούσα να φτάσω στα μετάλλια. Το χρυσό το πίστεψα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ενώ οι αγώνες ήταν σε εξέλιξη. Δε θα είχα φτάσει εδώ χωρίς τον προπονητή μου Eddie Motelica και την ομάδα μου Motelica Team στους οποίους και οφείλω τη μεγάλη αυτή διάκριση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογό μου Τιτάνες και τον προπονητή Γιάννη Μπάλλα για τη πολύτιμη βοήθειά τους".

Επόμενος στόχος;

"Ο επόμενος μου στόχος είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της IBJJF στη Λισαβόνα τον Ιανουάριο και το παγκόσμιο στο Abu Dabhi τον Απρίλιο".

Θεωρείς το Jiu Jitsu καλή βάση για τις ΜΜΑ; Θα το επιχειρούσες;

"Πιστεύω πως το Bjj είναι προϋπόθεση για το MMA χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι από μόνο του αρκεί. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να το επιχειρούσα ναι"

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Oισέξιγυναίκες των πυγμάχων σε ρίχνουν… νοκ άουτ (ΦΩΤΟ)

Ρώσος κομάντο έτοιμος για μάχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πορνοστάρ Kleio Valentien που θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ