Χτυπήματα στο σώμα σε μια μάχη του δρόμου, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (ΒΙΝΤΕΟ) - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Χτυπήματα στο σώμα σε μια μάχη του δρόμου, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Χτυπήματα στο σώμα σε μια μάχη του δρόμου, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πιο πολλοί όταν χρειάζεται να αμυνθούν όταν κάποιος τους επιτίθεται στον δρόμο, αναλώνονται στα μεγάλα χτυπήματα στο κεφάλι του επιτιθέμενου, περιμένοντας να τον σταματήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όμως είναι σωστό αυτό ή μήπως δουλεύουν καλύτερα τα χτυπήματα στο σώμα;

Όπως είναι λογικό εξαρτάται από την περίπτωση αφού δεν είναι όλες οι καταστάσεις αυτοάμυνας ίδιες και όπως έχουμε ξαναπεί, η πιο σωστή αυτοάμυνα είναι η αποφυγή της σύγκρουσης με κάθε τρόπο! Δείτε τον Shane από το Fight Tips να εξηγεί αν και πώς δουλεύουν τα χτυπήματα στο σώμα.

Προσοχή: Το άρθρο αυτό όπως και τα άλλα της σειράς, αποκλειστικά για ενημερωτικούς λόγους και τροφή για συζήτηση και πάντα στο πλαίσιο της αυτοάμυνας. Μην προσπαθήστε να αντιγράψετε τις τεχνικές, η αυτοάμυνα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, επισκεφτείτε τον οδηγό σχολών του fightsports.gr για να βρείτε την κατάλληλη για εσάς σχολή!

 

SHARE:
TEAMWORK

TEAMWORK

Το ματς που θα 'θελα να ήμουν μέσα

Οι δημοσιογράφοι του Oneman λιώνουν στα βίντεο από παλιούς αγώνες των ομάδων τους και διαλέγουν το ένα, το οποίο θα έκαναν τα πάντα για να έχουν ζήσει από το γήπεδο.

SPECIAL EDITION

SPECIAL EDITION

Οι σέξι Ελληνίδες της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Δυνατά comeback, δυναμικά ντεμπούτα και πλούσια μπούστα. Ναι, δεν είναι πολλές. Αλλά αυτό, το μόνο που σημαίνει, είναι ότι είναι ακόμη πιο πολύτιμες.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Μειώσεις για 800.000 ιδιοκτήτες. Αναλυτικά τι θα ισχύσει

Που θα υπάρξουν επιβαρύνσεις, μικρές και μεγάλες μειώσεις. Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών

ΛΙΣΤΑ

ΛΙΣΤΑ

Oι δέκα καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Δείτε ποιες τηλεοπτικές σειρές κέρδισαν την αγάπη του κοινού και άσκησαν τεράστια επιρροή σε εκατομμύρια τηλεθεατές

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24