MMA

"Χρυσάφι" στα χέρια του Joshua!

"Χρυσάφι" στα χέρια του Joshua!

Ζάλη προκαλεί η αμοιβή του Anthony Joshua αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα πάρει 60.000.000 δολάρια για τον αγώνα του κόντρα στον Klitschko.(VIDEO)

O Anthony Joshua βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να γίνει η "ιερή αγελάδα" της επαγγελματικής πυγμαχίας. Ο Άγγλος ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής φημολογείται πως θα πάρει 60.000.000 δολάρια από τον αγώνα του κόντρα στον Wladimir Klitschko.

Στον 19ο αγώνα της καριέρας του ο 27χρονος Anthony Joshua θα εξασφαλίσει συνολικές απολαβές από τον αγώνα κοντά στα 60.000.000 δολάρια! Ποσό τεράστιο αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία του Joshua και το γεγονός πως δεν είναι Αμερικανός για να "πουλήσει" στο κοινό στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Ο άνθρωπος πίσω από τον θηριώδη πυγμάχο ο promoter Eddie Hearn... τρέχει για να γεμίσει το "Wembley" με 90.000 κόσμου ενώ ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ο δαιμόνιος παράγοντας έχει συμφωνήσει όλοι οι αγώνες του Joshua να προβάλλονται από την ShowTime! Όπως αναφέραμε παραπάνω ο Anthony δεν είναι Αμερικανός, αλλά δείχνει ν'αρέσει πολύ στο αμερικανικό κοινό. Αήττητος, τεχνίτης και νοκαουτίστας.

"ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ JOSHUA"

Άγγλοι αναλυτές της πυγμαχίας θεωρούν πως εφόσον ο Joshua θα εξασφαλίσει 60.000.000 δολάρια τόσο σύντομα στην καριέρα του τότε δεν αποκλείεται να γίνει ο πρώτος δισεκατομμυριούχος πυγμάχος!

Προσεγγίζοντας πρόχειρα το θέμα σας αναφέρουμε ότι οι αναλυτές θεωρούν πως εάν ο Άγγλος προχωρήσει για τα επόμενα 10 δέκα χρόνια αήττητος θα εξασφαλίζει σε κάθε του αγώνα από 60.000.000 μέχρι και 100.000.000 δολάρια πράγμα που αν ισχύει τότε "ναι" ο Anthony Joshua μπορεί να γίνει δισεκατομμυριούχος.

O παλαίμαχος Άγγλος μποξέρ Scott Welch δήλωσε πως εάν ένας πυγμάχος μπορεί σε αυτή την ηλικία να εξασφαλίζει τέτοια χρήματα, πράγματι τότε συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να ξεπεράσει σε πληρωμές τον Mike Tyson και αργότερα και τον Floyd Mayweather που έχει αποσυρθεί.

Υπενθυμίζουμε πως ο Joshua θα υποδεχτεί τον Wladimir στο "Wembley" στις 29 Απριλίου σ'ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό για τα βαριά κιλά της επαγγελματικής πυγμαχίας που βρίσκονται στην αναζήτηση των παλαιών "χρυσών" εποχών.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σέξι Ελληνίδα Ταεκβοντίστρια πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και ρίχνει το… Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ