MMA

Χριστοδούλου: "Στη Ρωσία έπαιξα μόνο για τα λεφτά"

Χριστοδούλου: "Στη Ρωσία έπαιξα μόνο για τα λεφτά"

Ο MMA fighter, Τόνυ Χριστοδούλου, ο πρώτος Έλληνας που έπαιξε στο UFC, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fightcast", με τους Χρήστο Μπάρδα και Μάνο Ναβροζίδη.

Διαβάστε τι είπε για τον πιο πρόσφατο αγώνα του στο ρωσικό Μ1 με αντίπαλο τον Αμπουκάρ Γιαντίεφ: " Μου είχαν κάνει πρόταση, αλλά δε σκεφτόμουν να παίξω, μου πρότειναν να συμμετάσχω σε ένα σεμινάριο στην Αγία Πετρούπολη και δέχθηκα. Τέσσερις ημέρες πριν από τον αγώνα με πλησίασαν ξανά. Αρνήθηκα. Έγινε ένα παζάρι, όσο απαντούσα αρνητικά τόσο αυτοί ανέβαζαν την προσφορά τους και εν τέλει με ένα καλό ποσό αποφάσισα να συμμετάσχω και ακύρωσα το σεμινάριο. Να φανταστείτε πήρα περισσότερα χρήματα από ότι για έναν αγώνα μου για το UFC.

Βέβαια, ήταν τρεισήμισι κατηγορίες πάνω και θα έπαιζα με ένα… πόδι, λόγω των εγχειρήσεων που είχα κάνει. Φοβόμουν πολύ το γόνατό μου και μόλις δύο ημέρες πριν τον αγώνα ένιωσα καλά το πόδι μου. Ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο να νικήσω και δε μου άρεσε που μπήκα με αυτή τη νοοτροπία στον αγώνα. Τα χρήματα ήταν πάρα πολλά και από Έλληνες νομίζω μόνο ο Ζαμπίδης μπορεί να έχει πάρει τόσα λεφτά για έναν αγώνα.

Για εμένα όλο αυτό ήταν μόνο για τα λεφτά. Το καταλαβαίνω ότι σε κάποιους δεν αρέσει αυτό. Να πω την αλήθεια, πριν από δύο χρόνια, ούτε σε εμένα θα άρεσε κι αν μου το πρότεινε κάποιος θα του έλεγα ότι είναι τρελός. Τώρα, ήταν ευκαιρία και πήρα το σωστή απόφαση και το σκέπτομαι μόλις έρχεται η ώρα να πληρώσω το ενοίκιο μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ