MMA

Χουλιγκανισμοί Shaquille O'Νeal για τη νίκη του Diaz

Χουλιγκανισμοί Shaquille O'Νeal για τη νίκη του Diaz

Ο Shaquille O'Neal είναι πολύ καλός φίλος του Nate Diaz, γι' αυτό και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Αμερικάνου στον αγώνα με τον Conor McGregor. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κολλητοί φίλοι, αλλά και συναθλητές είναι οι Shaquille O'neal και Nate Diaz. Τη φιλία τους όπως και το γεγονός ότι έχουν προπονηθεί μαζί εύκολα μπορεί να αποδείξει κανείς μέσω του διαδικτύου αφού κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίας των δύο.

Στη μεγάλη νίκη λοιπόν του Nate επί του Conor ο καλός του φίλος και τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του! Ένα βίντεο μάλιστα που έχει κυκλοφορήσει στο ίντερνετ δείχνει τον θηριώδη "Shaq" να χορεύει και να πανηγυρίζει μετά την ιστορική υποταγή του Diaz στον McGregor.

Το βίντεο είναι μικρής διάρκειας και ο O'Νeal κάτι φωνάζει κατά τη διάρκεια αυτού όμως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε καλά τι λέει. Το βασικό πάντως είναι ότι το UFC έχει μεγάλους φανς και εκτός χώρου, διάσημους αθλητές, ηθοποιούς κι άλλους οι οποίοι στηρίζουν τις ΜΜΑ και την προσπάθεια που κάνει το κορυφαίο promotion του κόσμου.

Nate Diaz !!!!! #UFC

Δημοσιεύτηκε από Shaquille O' Neal στις Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Diaz vs McGregor: Πως ο «αλήτης» απ’το Stockton σιώπησε τον περιβόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor

Πρωταθλητές στο κρεβάτι: Δείτε τι γυναίκες κυκλοφορούν οι MMAers (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ