MMA

Χούλιγκανς της Λέχια Γκντανσκ εισέβαλαν στην ζύγιση του UFC στην Πολωνία

Χούλιγκανς της Λέχια Γκντανσκ εισέβαλαν στην ζύγιση του UFC στην Πολωνία

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο UFC του Γκντανσκ, το οποίο διεξάγεται στην Πολωνία. Χούλιγκανς της Λέχια Γκντανσκ εισέβαλαν στην ζύγιση.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο UFC τουΓκντανσκ το οποίο διεξάγεται σήμερα (21/10) στην Πολωνία. Στην χθεσινή (20/10) ζύγιση και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, εισέβαλαν περίπου 100 σκληροπυρηνικοί οπαδοί τηςΛέχια Γκντανσκ και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, παγώνοντας το κοινό.

Στο event αγωνίζονται αρκετοί Πολωνοί μαχητές, αλλά οι οπαδοί της τοπικής ομάδας δεν έδειξαν ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά το event παρά δήλωσαν την παρουσία τους εκεί.

Τελικά, αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, ωστόσο υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία, που στο τέλος της ζύγισης έκανε έλεγχο ταυτοποίησης στους θεατές!

Η Λέχια αγωνίζεται σήμερα κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Πολωνίας Λεχ Πόζναν και υπάρχει ξεσηκωμός στην πόλη καθώς η αντίπαλη ομάδα φημίζεται για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της που θα επισκεφτούν την πόλη. Ο αγώνας είναι την ίδια ώρα με το UFC στις 21:30.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή personal trainer Έλενα Κοκκίνου μοιράζει εγκεφαλικά στα social media (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

UFC Poland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kimonas Ozz (@kimonas.ozz) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ