MMA

Χαμός στο Τορόντο: Ξέφυγαν Mayweather και McGregor με "πύρινες" δηλώσεις

Χαμός στο Τορόντο: Ξέφυγαν Mayweather και McGregor με "πύρινες" δηλώσεις

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν και στο δεύτερο face off o Floyd Mayweather με τον Conor McGregor ενώ ακούστηκαν και αστείες ατάκες. (videos)

Τούτη τη φορά ήταν και ο Money πιο ενεργός και έγινε ένα πραγματικό "πανηγύρι" μπροστά στο μαχητικό κοινό. Ξεκινώντας ο Ιρλανδός είπε:

"'Ήμουν εδώ και πριν από δύο χρόνια όταν θα έπαιζα με τον Aldo. Έλεγαν τα ίδια και τότε. Ότι ο Ιρλανδός δεν έχει τύχη. Μου πήρε 13 δεύτερα να τον πλακώσω. Όλοι οι πυγμαχικοί είστε τρελοί αν νομίζετε πως αυτός ο άνθρωπος έχει τύχη. Είναι μικρόσωμος, τρέχει πολύ και είναι η μεγαλύτερη σκ....λα στην πυγμαχία".

Στην συνέχεια ο McGregor άρχισε να κοροϊδεύει το ντύσιμο του Mayweather λέγοντας πως μοιάζει με 12χρονο που κουβαλάει σχολική τσάντα και δεν ξέρει καν να διαβάζει.

Ο Mayweather του απάντησε πως ξέρει από αριθμούς γι' αυτό βγάζει λεφτά. "Δεν τα παρατάω και δεν λυγίζω στα δύσκολα. Είμαι καλύτερος και το ξέρω".Ο Floyd άρπαξε την ιρλανδική σημαία κάτι που εξόργισε τον McGregor. Επόμενο ραντεβού τους στην Νέα Υόρκη σήμερα και tour τελειώνει στην Αγγλία Παρασκευή βράδυ.



Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ