MMA

Χαμός: Ο Wilder μαζί με άλλους 20 επιτέθηκαν σε πυγμάχο για λόγους αδερφού και γειτονιάς!

Χαμός: Ο Wilder μαζί με άλλους 20 επιτέθηκαν σε πυγμάχο για λόγους αδερφού και γειτονιάς!

Πανικός επικράτησε μετά τον αγώνα του Deontay Wilder κόντρα στον Gerald Washington που έγινε στην γενέτειρα του WBC πρωταθλητή, την Alabama. Ο Wilder μαζί με 20 άτομα επιτέθηκαν σε άλλον πυγμάχο της κάρτας και επικράτησε πανικός.

ΟDominic Breazeale που αγωνιζόταν στην ίδια διοργάνωση με τον Wilder ενάντια στον ΠολωνόIzu Ugonoh κατήγγειλε πως ο Deontay και 20 άτομα της... συμμορίας του επιτέθηκαν σ'εκείνον και την ομάδα του στο λόμπι του πολυτελούς ξενοδοχείου που είχαν καταλύσει μετά τους αγώνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "The Sun" ο Breazeale πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό του Deontay, Marsellos και στη συνέχεια ο μικρός αδερφός ενημέρωσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας με τον Dominic να εξιστορεί:

"Ήρθαν στο ξενοδοχείο ο Deontay Wilder με 20 άνδρες της συμμορίας του και επιτέθηκαν σ'εμένα, την ομάδα και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ το Θεό που είμαστε όλοι καλά."

O Dominic μετά τη νίκη του στην ίδια κάρτα με τον Wilder το Σάββατο

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στους δημοσιογράφους πως οι δύο ομάδες συνεπλάκησαν εντός του ξενοδοχείου και αφού διέλυσαν το λόμπι, βγήκαν έξω και συνέχισαν τις αλητείες τους. Όταν μονάχα έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας κατάφερε να τους σταματήσει ενώ μέχρι και αυτή τη στιγμή διενεργούνται έρευνες για το συμβάν.

Ο Wilder ρωτήθηκε για το γεγονός και ήταν ξεκάθαρος πως πράγματι όλα αυτά τα άσχημα συνέβησαν:

"Σέβομαι όλους τους ανθρώπους. Είμαι ειρηνιστής, αλλά δεν ανέχομαι κανέναν να έρχεται στη γειτονιά μου και να τα βάζει με τον μικρό μου αδερφό. Όποιος έχει πρόβλημα με τον αδερφό έρχεται απευθείας σε μένα για να το λύσουμε."

Αμφότεροι και οι δύο μποξέρ είχαν νικήσει στα ματς τους πριν από τη μεταξύ τους συμπλοκή. Ο Wilder "κατέστρεψε" τον Gerald Washington με ΚΟ στον 5ο όπως ακριβώς και ο Dominic Breazeale κόντρα στονUgonoh.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσίδες χούλιγκανς ομολογούν πως κάνουν πολεμικές τέχνες για να δέρνουν αντίπαλους οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Iρλανδός πυγμάχος "κερνάει" ξύλο σε Τούρκους μαγαζάτορες που του επιτέθηκαν (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ