MMA

Χάλασε κι άλλο main event του UFC... τρέχουν για τον αντικαταστάτη!

Χάλασε κι άλλο main event του UFC... τρέχουν για τον αντικαταστάτη!

UFC 199 και μάχη τίτλου για τον Chris Weidman... τέλος. Αργά το βράδυ της Τρίτης επιβεβαιώθηκε η είδηση του "Talk MMA" που έκανε λόγο για τραυματισμό και απόσυρση από τη μάχη με τον πρωταθλητή Rockhold του Νο 1 διεκδικητή.

Όντως, ο Luke Rockhold δεν θα παίξει τη ρεβάνς με τον Αμερικανό αντίπαλό του και σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων αυτός και το UFC πρέπει να αλλάξουν τα πλάνα τους.

Ο οργανισμός ψάχνει μαχητή και εντός των επόμενων ωρών λογικά θα υπάρξει... λευκός καπνός και θα ανακοινωθεί το όνομα του middleweight που θα διεκδικήσει τη ζώνη στις 4 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα επικρατέστεροι για να πάρουν την ευκαιρία είναι οι Ronaldo Souza (σ.σ. μόλις το περασμένο Σάββατο κέρδισε τον Belfort) και ο Michael Bisping που προέρχεται από αμφισβητούμενη νίκη τον περασμένο Φεβρουάριο κόντρα στον Anderson Silva.

Να θυμίσουμε πως ο Rockhold είχε κερδίσει με TKO τον περασμένο Δεκέμβριο και αυτή θα ήταν η πρώτη υπεράσπιση της ζώνης του. Το κοινό, αλλά και οι δύο μαχητές... διψούσαν για τη μάχη αυτή, αλλά η μοίρα τελικά είχε άλλα σχέδια για το UFC 199. Αξίζει να γνωρίζουμε πως στο co-main event της βραδιάς ο Dominick Cruz θα υπερασπιστεί τη ζώνη του κόντρα στον Faber.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Ελληνίδα αθλήτρια του Ταε κβον ντο ποζάρει και σοκάρει (ΦΩΤΟ)
Claudia Gadelha: Κάθε μέρα πιο... καυτή! (ΦΩΤΟ)
Τρελό ξύλο σε αγώνα Kung Fu Αρμενία – Αζερμπαϊτζαν ! (BINTEO)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ