MMA

Wanderlei vs Krazy Horse παραλίγο να πλακωθούν... 11 χρόνια μετά

Wanderlei vs Krazy Horse παραλίγο να πλακωθούν... 11 χρόνια μετά

Πίσω στα χρόνια του PRIDE FC , υπήρχε ένας Αμερικάνος ΜΜΑ μαχητής με το όνομα Charles Bennet και παρατσούκλι "Krazy Horse". Πολύ ταιριαστό Nickname αφού ο τύπος ήταν πραγματικά τρελός!

Έμοιαζε να έχει κάποιο ταλέντο στο άθλημα αλλά λίγο ο χαρακτήρας του, λίγα τα μπλεξίματα με τον νόμο και τις ουσίες που είχε από μικρός (μεγαλωμένος με εξαρτημένους γονείς πουλούσε πιτσιρικάς ναρκωτικά και ο ίδιος) δεν τον άφησαν να πετύχει όσα μπορούσε.

Το 2005 αντιμετώπισε στοPRIDE FC: Shockwave 2005 τον Ken Kaneko. Αφού τον κέρδισε με υποταγή πήγε πίσω στα αποδυτήρια για να δειτο υπόλοιπο event. Εκεί ήταν και ο μαχητής του Chute Boxe Christiano Marcelo που, έχοντας ακούσει ότι ο Bennet μιλούσε άσχημα για τον Wanderlei Silva και την σχολή τους, του ζήτησε τον λόγο.

Φυσικά οι δύο τους δεν άργησαν να πλακωθούν. O Krazy Horse όρμησεστον βραζιλιάνο ο οποίος έπεσε στην guard και παρότι έφαγε κάποια χτυπήματα, κατάφερε να κλείσει ένα triangle choke και νατον κοιμίσει.

Όλη η φάση υπάρχει και σε βίντεο:

Λίγο αργότερα όμως ο Bennet με δικό του βίντεο υποστήριξε ότι αμέσως μετά, μόλις συνήλθε και σηκώθηκε είδε μπροστά του τον Wanderlei και τον χτύπησε ρίχνοντας τον λιπόθυμο στο έδαφος!

Απόδειξη δεν υπήρχε και ο Marcelo απάντησε σύντομα και περιεκτικά

Κάπου εκεί η κόντρα τελείωσε ουσιαστικά ή μάλλον έτσι νομίζαμε. Wanderlei Silva και Bennet βρέθηκανπριν λίγες μέρες στην Ιαπωνία ξανά, για το Rizin αυτή τη φορά.

Ο Wanderlei είναι εκεί για το Openweight τουρνουά, όπου μπορεί να συναντήσει μπροστά του τον Mirco Cro Cop , και ο Bennet για να αντιμετωπίσει τονMinoru Kimura. Προφανώς οι Ιάπωνες θεωρούν ότι ο Bennet έχει αναγνωρισιμότητα ή έστω ότι ο "τρελός" χαρακτήρας του θα προσφέρει θέαμα.

Οι δύο συναντήθηκανστο ξενοδοχείο και η κάμερες ήταν πάλι εκεί, 11 χρόνια μετά:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Καυτό ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Rousey- Βrown και πρώην! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι συμβαίνει όταν πράκτορας της KGB πυγμαχεί με Αμερικανίδα πεζοναύτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Conor Mcgregor: «Και με τον Χριστό να έπαιζα θα τον έδερνα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ