MMA

Βασιλειάδης για GOW 9: "Θα δώσω σκληρό και τεχνικό θέαμα στο κοινό"

Βασιλειάδης για GOW 9: "Θα δώσω σκληρό και τεχνικό θέαμα στο κοινό"

O Αλέξανδρος Βασιλειάδης ετοιμάζεται για μια δυνατή μάχη με τον πολύ έμπειρο Χρήστο Σαλατά στο Gods of War 9 στις 29 Ιανουαρίου. Διαβάστε την δήλωσή του και δείτε το promo video της διοργάνωσης.

O Αλέξανδρος Βασιλειάδης, ένας από τους top Muay Thai μαχητές στην Ελλάδα, ετοιμάζεται για μια δυνατή μάχη με τον πολύ έμπειρο Χρήστο Σαλατά στο Gods of War 9 στις 29 Ιανουαρίου.

Οι δύο τους έχουν αγωνιστεί ήδη 2 φορές στο παρελθόν, σε αγώνες που κέρδισε ο Βασιλειάδης όμως προσεγγίζουν το ματς σαν να είναι το πρώτο τους. Με τον Σαλατά να δηλώνει ότι «Όσοι έρθουν στο Gods of War δεν θα χάσουν!» και ο Βασιλειάδης κάνει μια δήλωση στο fightsports.gr όπου υπόσχεται σκληρό και τεχνικό θέαμα. Δείτε τι μας είπε ο μαχητής του Pliakos Muay Thai Camp :

"Κάθε μάχη είναι διαφορετική και ο Σαλατάς είναι έμπειρος αθλητής. Η προετοιμασία μου έχει πάει πολύ καλάκαι βρίσκομαισε πολύ καλή κατάσταση. Θα δώσω σκληρό και τεχνικό θέαμα στο κοινό.Η ζώνη της iska είναι και ένα επιπλέον κίνητρο. Όσον αφορά τους στόχους μου για το 2017, είναι πολλοί...εντός και εκτός Ελλάδος....θα ανακοινωθούν συντομία από την ομάδα μου... Ελπίζω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το ελληνικό κοινό με την εμφάνιση-απόδοση μου!".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Alzbetka Oveckova: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καράτε και απόλυτο θηλυκό (ΦΩΤΟ)

Aπίστευτη ατάκα Chonnen σε Ortiz:Ο μόνος άνθρωπος που έκανε καριέρα με το στόμα είναι η πρώην σου!

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ