MMA

Valérie "TroUbLe" Létourneau: "Δεν είναι ανίκητη η Jedrzejczyk"

Valérie "TroUbLe" Létourneau: "Δεν είναι ανίκητη η Jedrzejczyk"

Oτραυματισμός τηςClaudiaCadelhaάνοιξε την πόρτα για την διεκδίκηση στην Valérie "TroUbLe" Létourneau, που στις 14 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει την αήττητη και σούπερJoanna Jedrzejczykγια τον ξεκαθάρισμα στην strawweight κατηγορία.

Η ίδια 1,5 μήνα πριν την μεγάλη μάχη,που θα είναι στην ίδια κάρτα με το main event της Ronda Rousey με την Holm, μιλάει αποκλειστικά στο Fightsports.gr,για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει την Πολωνή σούπερ σταρ, τις αδυναμίες στο παιχνίδι της αντιπάλου, το μήνυμα της, αλλά και την πιθανότητα να αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Valerie καλωσήρθες στοFightsports.gr. Ποιος είναι ο στόχος σε αυτό το μεγάλο ματς που θα δώσεις κι αν θεωρείς μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξεις πως είσαι η καλύτερη της κατηγορίας στοUFC;

«Ο στόχος μου είναι να πάρω τον τίτλο και να γίνω πρωταθλήτρια τουUFC. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να το πετύχω στις 14 Νοεμβρίου».

Ποιο νομίζεις πως είναι το αβαντάζ έναντι της Joanna και ποια η αδυναμία στο παιχνίδι της;

«Είναι η πρωταθλήτρια αυτή την στιγμή και υπάρχει λόγος γι’αυτό. Δεν έχει και πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι της!Όλοι όμως είναι τρωτοί. Σίγουρα υπερτερώ σε μέγεθος από εκείνη. Έπαιζα σε παραπάνω κατηγορία όλη μου την ζωή».

Ένα μήνυμα στην αντίπαλο σου πριν το παιχνίδι;

«Προπονήσου σκληρά Joanna και φρόντισε να είσαι έτοιμη γι’αυτό που θα αντιμετωπίσεις».

Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε για μία μάχη στην Ελλάδα;

«Δεν είναι κάτι που περνάει απ’το χέρι μου. Παίζω όπου πάει το UFC, αλλά είναι μία χώρα που θέλω οπωσδήποτε να επισκεφτώ η Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Τα κρέατα που χάλασαν τις γροθιές του Stalone και άλλα 9 πράγματα που δεν ξέρετε για το ROCKY

Rugby: Takedown, ξύλο και άγιος ο Θεός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατηγορείται για συμμετοχή σε σπείρα ληστών ο προπονητής της Εθνικής τάε κβον ντο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ