MMA

UFC FN 105: Ποδοπάτησε τον Browne ο Lewis και μετά "έψαχνε" την Ronda

UFC FN 105: Ποδοπάτησε τον Browne ο Lewis και μετά "έψαχνε" την Ronda

Στο γεγονός πως δεν είναι αρκετά άντρας για να τον κερδίσει ο Travis Browne, αναφέρθηκε ο Derrick Lewis όταν τον κατεδάφισε πριν από λίγο στο main event του UFC FN 105 στον Καναδά. (VIDEO)

Ο αήττητος για έξι συνεχόμενα παιχνίδια, Derrick Lewis, βάλθηκε κατά του Browne μετά το τέλος της μάχης και το υπέρ του αποτέλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο αντίπαλός του δεν ήταν αρκετά άντρας για να τον κερδίσει. Σε αυτό το κομμάτι ο Derrick Lewis έθιξε το παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας που είχε ο Travis:

"Δεν είναι άντρας αρκετά για να με κερδίσει. Σήκωσε χέρι σε γυναίκα και αυτό φτάσει.. Πού είναι τώρα ο ωραίος κ...λος της Ronda, δεν την βλέπω κάπου εδώ γύρω."

Σαφώς και στις δηλώσεις του ο νικητής παρεκτράπηκεκαι δεν στάθηκε καθόλου στο μεγάλο γεγονός της νίκης έστω κι αν αυτή ήρθε με τα καταπληκτικό τρόπο όπως θα δείτε παρακάτω.

Ο Browne προσπάθησε να απειλήσει με τα μακριά του πόδια αλλά στη σωστή στιγμή ο Lewis αντέδρασε σωστά και με ένα μπαράζ χτυπημάτων στο δεύτερο γύρο έκανε τον Travis να... τρέχει να ξεφύγει πανικόβλητος στο οκτάγωνο.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Browne όφειλε να αντιδράσει και το έκανε αλλά πάνω στο χτύπημα που επιχείρησε ο Derrick έβγαλε μία φοβερή κόντρα και τον ξάπλωσε φαρδύ πλατύ στο καναβάτσο.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα του Travis από τον Ιούλιο του 2016, καθώς έχει ηττηθεί στη σειρά ο Velasquez, Werdum και Lewis πριν από λίγο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Scarlett Johansson θα εύχεσαι μια μέρα να σε… δείρει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Aθλήτρια του UFC το...τερμάτισε βάζοντας παντελόνι! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ