MMA

UFC 211: Η καλύτερη, η πιο σκληρή κάρτα της χρονιάς!

UFC 211: Η καλύτερη, η πιο σκληρή κάρτα της χρονιάς!

Η " American Airlines Center" στο Τέξας ετοιμάζεται να υποδεχτεί το UFC 211 που αναμένεται να εξελιχθεί σ' ένα από τα καλύτερα event στην ιστορία του UFC χάρη στην κάρτα στην οποία έφτιαξε.

Με την ολοκλήρωση του UFC FN 108 ο κορυφαίος ΜΜΑ οργανισμός του πλανήτη κάνει παύση στα εβδομαδιαία σόου για να επιστρέψει με κάτι πολύ πολύ δυνατό στις 13 Μαΐου.

Η " American Airlines Center" στο Τέξας ετοιμάζεται να υποδεχτεί το UFC 211 που αναμένεται να εξελιχθεί σ'ένα από τα καλύτερα event στην ιστορία του UFC χάρη στην κάρτα στην οποία έφτιαξε και ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο οργανισμός.

Στο main event της βραδιάς ο Junior dos Santos θα επιδιώξει να στεφθεί ξανά πρωταθλητής της κατηγορίας νικώντας και παίρνοντας τον τίτλο από τον πρωταθλητή Stipe Miocic. Ο μαχητής από το Clevaland με κροατική καταγωγή έχει ήδη υπερασπιστεί τον τίτλο του μία φορά κερδίζοντας τον Alistair Overeem.

Μία μάχη παρακάτω η κορυφαία ΜΜΑer γυναίκα του κόσμου, ηJoanna Jędrzejczyk πάει για την πέμπτη υπεράσπιση της ζώνης της. Απέναντι της θα βρεθεί η εξαιρετική μαχήτριαJéssica Andrade που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να γίνει η νέα strawweight πρωταθλήτρια του UFC. Στο τελευταίο της ματς ενάντια στηνKarolina Kowalkiewicz η Joanna τα βρήκε σκούρα στην προσπάθειά της να παραμείνει πρωταθλήτρια και αήττητη (13-0) αφού η συμπατριώτισσα της λίγο έλειψε να κάνει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στις ΜΜΑ στο UFC 205.

Στην τρίτη σημαντικότερη μάχη του UFC 211 πιθανώς να κρίνεται και ο επόμενες διεκδικητής της welterweight. Ο σπεσιαλίστας των υποταγών Maia θα κοντραριστεί με τον "εξολοθρευτή" Jorge Masvidal. Πρωταθλητής της κατηγορίας είναι ο Tyron Woodley που όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να παίξει στο UFC 214, χωρίς όμως να ξέρουμε ποιος θα είναι ο διεκδικητής. Δεν αποκλείεται να προκύψει από το προαναφερθέν ζευγάρι...

Οι δύο μάχες που κλείνουν την main card είναι αυτές μεταξύ τωνFrankie Edgar vs. Yair Rodríguez καιHenry Cejudo vs. Sergio Pettis. Στο πρώτο ματς των featherweight εάν ο Yair κερδίσει και τον Edgar τότε θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Aldo vs. Holloway. Ο Μεξικανός έχει δείξει τεράστια βελτίωση και είναι και ένας από τους εντυπωσιακότερους παίκτες του ρόστερ. Ο Edgar είναι βετεράνος των ΜΜΑ. Υπήρξε και πρωταθλητής και πλέον παίζει το τελευταίο του χαρτί για να μπει ξανά σε κούρσα τίτλου.

Όσον αφορά το Cejudo vs. Pettis και πάλι δεν αποκλείεται να βλέπουμε το ματς που θα στείλει αντίπαλο στον Demetrious Johnson. Ο μικρός Pettis έχει περισσότερες πιθανότητες με νίκη να γίνει διεκδικητής της ζώνης του θρυλικού "Mighty Mouse" καθώς ο ολυμπιονίκης της ελευθέρας πάλης, Henry Cejudo προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες που περιέχουν και την ευκαιρία τίτλου.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα φοβερό σόου στις 13 Μαΐου στο Ντάλας και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των ΜΜΑ και του UFC αναμένεται να παρακολουθήσουν τη βραδιά από το πρώτο κιόλας παιχνίδι καθώς ολόκληρη η κάρτα είναι πολύ πολύ ενδιαφέρουσα. Ας ευχηθούμε τις τρεις εβδομάδες που υπολείπονται του σόου να μην χαλάσει κανένας αγώνας.

ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ PROMO ΑΠΟ ΤΟ UFC

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΟΟΥ:

Heavyweight Stipe Miocic (c) vs. Junior dos Santos
Women's Strawweight Joanna Jędrzejczyk (c) vs. Jéssica Andrade
Welterweight Demian Maia vs. Jorge Masvidal
Featherweight Frankie Edgar vs. Yair Rodríguez
Flyweight Henry Cejudo vs. Sergio Pettis

Preliminary Card

Lightweight Eddie Alvarez vs. Dustin Poirier
Featherweight Chas Skelly vs. Jason Knight
Middleweight Krzysztof Jotko vs. David Branch
Lightweight Marco Polo Reyes vs. James Vick

Preliminary Card

Women's Strawweight Jessica Aguilar vs. Cortney Casey
Featherweight Gabriel Benítez vs. Enrique Barzola
Heavyweight Chase Sherman vs. Dmitry Poberezhets
Featherweight Jared Gordon vs. Michel Quinones

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την σέξι σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ