MMA

UFC 207: Η άνοδος, η καταστροφή και η επιστροφή της Ronda Rousey

UFC 207: Η άνοδος, η καταστροφή και η επιστροφή της Ronda Rousey

Στο UFC 207 η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης στο τζούντο, Ronda Rousey, θα τεθεί αντιμέτωπη με την champion της κατηγορίας Amanda Nunes.

Κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως η Ronda Rousey μετά την ήττα της από την Holly Holm κλονίστηκε ψυχολογικά. Παρ' όλα αυτά, είχε το θάρρος και τη δύναμη να μαζέψει τον πληγωμένο της εγωισμό και να επιστρέψει.

Στο UFC 207 η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης στο τζούντο θα τεθεί αντιμέτωπη με την champion της κατηγορίας Amanda Nunes.

Παρακολουθώντας το preview της μάχης παρακάτω θα αντιληφθείτε πως αυτό το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι για την Rousey καθότι η Nunes ξεκαθαρίζει ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στα... βαθιά του UFC η προπόνησή της είχε ένα σκοπό: Την καταστροφή της Ronda!

Επίσης, στο ίδιο βίντεο πραγματοποιείται αναφορά στους δύο μονομάχους της bantamweight κατηγορίας. Ο πρωταθλητής Dominick Cruz και ο αντίπαλός του Cody "No Love" ανταλλάζουν σκληρά λόγια πριν να μοιραστούν το κλουβί στις 30 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Lindsey Pelas: Το νέο κορίτσι του UFC είναι εξωπραγματικά… καυτό (ΦΩΤΟ)

Βίντεο σοκ: Bodybuilder μπαίνει σε σχολή και τον δένουν… κόμπο BJJ Fighters

Νορβηγίδα τα βάζει με άντρες σε Αμερικάνικο κολέγιο στο Wrestling (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ