MMA

UFC 206: Ούτε τα ΜΑΤ δεν θα σταματούσαν τους Swanson - Doo Hoo Choi

UFC 206: Ούτε τα ΜΑΤ δεν θα σταματούσαν τους Swanson - Doo Hoo Choi

Ο καλύτερος ΜΜΑ αγώνας της χρονιάς παίχτηκε πριν από λίγες ώρες με τον Cub να επιστρατεύει μέχρι και καποέιρα για να καταφέρει να ρίξει τον Choi και δεν τα κατάφερε. Νίκησε στα σημεία... (video)

Έπαιξαν τρεις σαν 15 γύρους οι "ατσάλινοι" Cub Swanson και ο Doo Hoo Choi χθες στο UFC 206 που ήταν πραγματικά ένα από τα καλύτερα σόου στην ιστορία του οργανισμού όσον αφορά το θέαμα.

Οι δύο featherweight έπαιξαν ξύλο δίχως αύριο και αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν όποια τεχνική ήξεραν για να καταφέρουν το ΚΟ.

Το συγκεκριμένο ματς δεν είχε ούτε μισό δευτερόλεπτο χωρίς δράση και οι δύο μαχητές δικαίως αποθεώνονται αυτή την ώρα απ'όλο τον ΜΜΑ κόσμο, αθλητές και φαν στον πλανήτη μοιράζουν αβέρτα συγχαρητήρια για το ματς της δεκαετίας.

Η απόφαση για τον νικητή έφτασε στους κριτές μετά από τρεις γύρους τρομερής μάχης κι αυτοί δίκαια το έδωσαν στον Swanson! Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τον Cub ενώ ο Κορεάτης ηττήθηκε μόλις δεύτερη φορά στην καριέρα του (σ.σ. σε 17 ματς συνολικά) και πρώτη φορά στο UFC μετά από τρεις νικητήριες μάχες.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Claudia Gadelha είναι η πιο σέξι Βραζιλιάνα στις ΜΜΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το "βουνό" του GOT τρώει 11 γεύματα και 4 κιλά κρέας την ημέρα! (ΦΩΤΟ)

Monique Ricardo: H Jiu Jitsu fighter που θες να σε ρίξει στο… έδαφος (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ