MMA

UFC 200: Ένα απαραίτητο... ξενύχτι για McGregor, Diaz, Aldo και Edgar!

UFC 200: Ένα απαραίτητο... ξενύχτι για McGregor, Diaz, Aldo και Edgar!

Το UFC έχει ήδη προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για τη ρεβάνς των McGregor - Diaz, αλλά όταν ένα παιχνίδι παίρνει επίσημο χαρακτήρα, τότε έχει άλλη αίγλη.

Είχε διαρρεύσει εδώ και αρκετές ημέρες πως το UFC έχει ήδη προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για τη ρεβάνς των McGregor - Diaz, αλλά όταν ένα παιχνίδι παίρνει επίσημο χαρακτήρα τότε έχει άλλη αίγλη!

Στο "UFC 200", το επετειακό σόου της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης θα συγκρουστούν μεταξύ τους τέσσερις μαχητές οι οποίοι όλοι συνδέονται μεταξύ τους με κοινό παρονομαστή φυσικά τον Ιρλανδό Conor McGregor.

Ο... τρελαμένος για τη ρεβάνς Conor, όπως λέει ο Dana White, πήρε την ευκαιρία του λοιπόν και σύμφωνα με τα επίσημα... χείλη του UFC στις 9 Ιουλίου θα είναι στο main event της βραδιάς για να αποδείξει σε ολόκληρο τον πλανήτη πως η ήττα από τον Nate Diaz στις 5 Μαρτίου είναι ένα κακό... συναπάντημα που δεν συμβεί ξανά.

Η μάχη των... γκρινιάρηδων

Το "200" όμως δεν θα αφήσει παραπονεμένους και τους δύο... ριγμένους, από τις επιλογές McGregor, Jose Aldo και Frankie Edgar. Τι έκανε το UFC για να σταματήσει τη μουρμούρα των δύο;

Απλά τα πράγματα τους "έκλεισε" επίσης για τον Ιούλιο στο co-main event της βραδιάς για τον interim τίτλο της κατηγορίας που παραμένει πρωταθλητής ο Ιρλανδός. Το AldoVsEdgar είναι επίσης ρεβάνς με τον Βραζιλιάνο να έχει επικρατήσει τον Φεβρουάριο του 2013 του επικείμενου αντιπάλου του με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Ένα σόου... σήριαλ λοιπόν το "UFC 200" αφού ο ένας μισεί τον άλλο στην... τετράδα των main event και το promotion αναμένεται συναρπαστικό μέχρι και τη μέρα που οι μαχητές θα πατήσουν μέσα στο οκτάγωνο της πιο ξακουστής διοργάνωσης του πλανήτη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πόση ντόπα πήρε τελικά ο McGregor;

Όταν οι εγκληματίες αφήνουν τα όπλα και βάζουν τα γάντια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mayweather: "Βγάζω 7.000.000 το μήνα χωρίς να κουνιέμαι..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ