MMA

Τζιότζιος: Ο Καραγιάννης είναι πολεμιστής και φτάνει μέχρι τέλους!

Τζιότζιος: Ο Καραγιάννης είναι πολεμιστής και φτάνει μέχρι τέλους!

O δάσκαλος του Θάνου Καραγιάννη, Ζήσης Τζιότζιος, μίλησε στο fightsports.gr και την μεγάλη επιτυχία του αθλητή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Ζίου Ζίτσου.

Η μεγάλη επιτυχία του Θάνου Καραγιάννη μόνο τυχαία δεν ήταν ,αφού ο δάσκαλος του Ζήσης Τζιότζιος του έχει εμφυσήσει την φιλοσοφία του πραγματικού πολεμιστή.

Χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ζίου Ζίτσου στην Ισπανία, για τον 20χρονο μαχητή που δείχνει πως έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Ο προπονητής του, μιλάει αποκλειστικά στο Fightsports.gr για την τεράστια επιτυχία του Πολύμαχου Πετρούπολης και του αθλητή του. Αναλυτικά:

Πιστεύατε πως θα φτάσετε σε αυτή την επιτυχία και τι παραπάνω θεωρείται πως κάνατε τούτη την φορά για να τοεπιτύχετε;

«Από τα 5 χρονών που ξεκίνησε ο Θάνος έδειχνε πως το... έχει. Δουλέψαμε σκληρά και το 2013 ανταμειφθήκαμε με την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στην Ρουμανία. Πριν από το event της Ισπανίας βάλαμε στόχο το βάθρο. Καταφέραμε την πρώτη θέση με πολύ προπόνηση. Όταν είδα την κλήρωση των αθλητών, το πίστεψα πολύ πως θα φτάναμε στον τελικό. Δεν είχα σίγουρη την πρώτη θέση, αλλά έβλεπα σίγουρα τον τελικό»!

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σας;

«Θέλουμε τώρα που θα μπει στην κατηγορία Ανδρών να αποκτήσει εμπειρία και όσο θέλει ο αθλητής θα τον στηρίζω ψυχολογικά, προπονητικά και οικονομικά.Μπορεί να παίξει σε αγώνες Τζούντο και Brazilian Jiu Jitsu. Γενικά έχουμε πολλά στο μυαλό μας».

Βλέπουμε πως στην Ελλάδα αρχίζει και διαδίδεται το ΜΜΑ με τον ίδιο ρυθμό που γίνεται στην Αμερική.Θα μπορούσε ένας μαθητής σας γιαπαράδειγμαο Καραγιάννης νααντεπεξέλθειστο κλουβί;

«Πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν οι αθλητές μου στις ΜΜΑ, παρά το ότι δεν είναι της ιδεολογίας μου. Έχουμε μάθει να κάνουμε αθλητισμό, βασισμένο σε δύναμη και ταχύτητα, χωρίς όμως να πληγώνουμε τον αντίπαλο. Είναι δύσκολο να δω κάποιον αθλητή μου να τραυματίζεται ή να τραυματίζει. Για μένα δεν θα ήταν κίνητρο τα χρήματα για να τον βάλω στο κλουβί, αλλά αν το ήθελε ο ίδιος θα τον στήριζα στην επιλογή του».

Ένα μήνυμα στους Έλληνες μέσα από την διάκριση σας;

«Όλοι οι Έλληνες να μην το βάζουμε κάτω, και σαν τον Καραγιάννη που τα δίνει όλα στο τατάμι, να πολεμάμε μέχρι τέλους»!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Katia Kubacki: Το σέξι ring girl που ήθελε να γίνει fighter! (ΦΩΤΟ)

Μέλος της Εθνικής Taekwondo Βελγίου ο αδερφός του τρομοκράτη των Βρυξελλών

Σοκ: «Ήμουν κλειδωμένος με τον Tyson και κάναμε χρήση…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ