MMA

Τζάνος: "Να μην φοβάστε τίποτα!"

Τζάνος: "Να μην φοβάστε τίποτα!"

Ο Γιώργος Τζάνος μετά το ασημένιο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες που δοκιμάζονται.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Καράτε, σε κάθε του ευκαιρία μας χαρίζει κι ένα μετάλλιο. Αυτό έκανε ο Γιώργος Τζάνος και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και τιμώντας ξανά το εθνόσημο εν μέσω μία πολύ δύσκολης περιόδου για την Ελλάδα.

Ο ίδιος μίλησε για την επιτυχία του, τον επόμενο στόχο, ενώ έστειλε μήνυμα στους Έλληνες πως δεν έχουν να φοβούνται τίποτα ενόψει των πολιτικών εξελίξεων.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Γιώργο περίμενες να φτάσεις στο μετάλλιο και τι σου έλειψε για να πάρεις το χρυσό;

"Απο την αρχή της χρονιάς πρωταρχικός μου στόχος ήταν να κάνω την κορύφωση μου σε αυτούς τους αγώνες . Ο στόχος μου ήταν το χρυσό μετάλλιο , δυστυχώς στην απόφαση οι διαιτητές έδωσαν τον αγώνα στον Mamayev απο το Αζερμπαιτζάν . Έπρεπε να ακούσω περισσότερο τον δάσκαλο μου και να ρισκάρω διότι η ισοπαλία μέσα στο Αζερμπαιτζάν θα ήταν σίγουρα υπέρ του ,όπως και αποδείχτηκε στο τέλος . Την επόμενη φορά όμως θα είμαι πιο προσεχτικός . Είμαι ευχαριστημένος απο την απόδοση μου και κυρίως επειδή κατάφερα να επιστρέψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , ύστερα απο ενα σοβαρό τραυματισμό που ειχα φέτος . Και εδώ θελω να εκφράσω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με την αγάπη και την στήριξη τους , μου έδωσαν δύναμη να επιστρέψω και πάλι , κατακτώντας μια τόσο σημαντική διάκριση για την χώρα μου αλλά και για το ελληνικό Καράτε".

Επόμενος στόχος ;

"Επόμενος στόχος απο την καινούργια σεζόν είναι το ευρωπαϊκό κai το παγκόσμιο . Επίσης αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο no 3 της παγκόσμιας κατάταξης Και θελω να καταφέρω να ανεβώ και πάλι στην πρώτη θέση μένοντας εκεί όσο αντέξω ".

Ένα μήνυμα στους Έλληνες που περνούν δύσκολες στιγμές αυτή την περίοδο;

"Δυστυχώς , όποιο κ να είναι το αποτέλεσμα ,θα είναι ούτως η άλλως καταστροφικό για τους πολίτες και για τις επόμενες γενιές . Η προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι δεν πρέπει να υπάρξει διχασμός μεταξύ των πολιτών και να είμαστε όλοι ενωμένοι άσχετα με τις απόψεις μας . Η κάθε επιλογή πρέπει να είναι σεβαστή και θα ήταν καλό να μην κοιτάμε μόνο το προσωπικό μας συμφέρον αλλα και των συνανθρώπων μας . Παρατηρώ επίσης πως τα ΜΜΕ δεν λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες , τρομάζοντας τον κόσμο και προωθώντας μόνο την μια όψη του νομίσματος . Το μήνυμα προς τους συνανθρώπους μου είναι να μην φοβούνται τίποτα και κανέναν , να έχουνε υπομονή , αγάπη και δύναμη καθώς ο τροχός κάποια στιγμή ,αργά η γρήγορα θα γυρίσει και πάλι προς το μέρος μας ".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αναστέναξε η Μύκονος: Η καυτή Arianny Celeste στην Ελλάδα

Πυγμαχία με γυμνά χέρια: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενάντια στον σωματοφύλακα του Jay Z! (BINTEO)

Προσπάθησε να πυγμαχίσει και συνελήφθη από αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ