MMA

Τyson vs Holyfield: 20 χρόνια μετά όλοι θυμούνται το κομμένο αυτί!

Τyson vs Holyfield: 20 χρόνια μετά όλοι θυμούνται το κομμένο αυτί!

Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια, ο Mike Tyson αντιμετώπιζε τον Evander Holyfield σε ένα αλησμόνητο ματς που δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. (VIDEO)

Μπορεί ο Tyson να πέτυχε τεράστιες νίκες στην καριέρα του, αλλά ο αγώνας που τον στιγμάτισε ήταν αυτός του 1997 με τον Evander Holyfield. Στις 27 Ιουνίου ο προπονητής του Teddy Atlas προέβλεπε πως αν ο παίκτης του δεν κάνει νωρίς το νοκ άουτ θα έχουμε παρατράγουδα.

Ένα δυνατό δεξί του Holyfieldεκνεύρισε τον Tyson που διαμαρτυρήθηκε για κουτουλιά στον διαιτητή. Το πρώτο δάγκωμα έγινε στο αριστερό αυτί τουHolyfield που σφάδαζε από τους πόνους. Ο ρέφερι όμως δεν διέκοψε το παιχνίδι παρά το ότι το αίμα έτρεχε ποτάμι από το αυτί του θύματος.

Τέσσερα λεπτά μετά που ξεκίνησε και πάλι το παιχνίδι και μετά από ανταλλαγή χτυπημάτων των δύο από την ίδια θέση ο Tyson δαγκώνει ξανά το αυτί του αντιπάλου!

Το ματς διακόπτεται και οι δύο ομάδες των παικτών μπαίνουν στο ρινγκ και αρχίζει το πανηγύρι. Ο Holyfield μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και του έλειπε κομμάτι από το αριστερό αυτί!

Ο Tyson υπεραμύνθηκε του εαυτού του αφού υποστήριξε πως δεχόταν κουτουλιές ωστόσο αποκλείστηκε από τους αγώνες για 15 μήνες. Πάμε να δούμε οκτώ πράγματα που έμειναν για εκείνο το παιχνίδι:

1. Η συγκεκριμένη μάχη έμεινε στην ιστορία ως 'The Sound and The Fury'.

2.Το ματς αρχικά είχε οριστεί στις 3 Μαΐου του 1997 ωστόσο ο Tyson υπέφερε από τραυματισμό στο αριστερό μάτι και μετατέθηκε για τις 28 Ιουνίου.

3.Ο προπονητής του Tyson Teddy Atlas, είχε προβλέψει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού λέγοντας πως θα τελειώσει με αγκωνιά, ρίψη, χαμηλό χτύπημα, κουτουλιά η δάγκωμα!

4. Οκτώ ράμματα στο αυτί τουHolyfield η "κληρονομιά" του Tyson.

5. Ήταν το τελευταίο ματς του Tyson με promoter τον Dong King.

6.Στο Ring Magazine ο αγώνας ονομάστηκε "The Bite".

7. Ο αγώνας αυτός είχε την υψηλότερη θεαματικότητα όλων των εποχών.

8.Τελευταία στιγμή αντικαταστάθηκε ο διαιτητής του αγώναMitch Halpern με τον Mills Lane μετά από παρέμβαση των μάνατζερ του Tyson.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ρώσοι χούλιγκανς εκπαιδεύονται στα γυμναστήρια για να κυνηγήσουν τους Άγγλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ring Girl του UFC ποζάρει σε παραλία του Μαϊάμι και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ