MMA

Tyson: "Ο Mayweather θα "σκοτώσει" τον McGregor"

Tyson: "Ο Mayweather θα "σκοτώσει" τον McGregor"

Καταδικασμένο θεωρεί τον Conor McGregor ο Mike Tyson, για την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση με τον Floyd Mayweather.

O Mike Tyson ποτέ δεν συμπάθησε τη μάχη του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor.

Από τότε που όλα ήταν ακόμη φήμες και συζητήσεις, είχε δηλώσει ότι το παιχνίδι είναι "για τα σκουπίδια" και ότι ο Conor θα φανεί "γελοίος" στον αγώνα και μιλάμε για έναν θρύλο της πυγμαχίας που δεν συμπαθεί και ιδιαίτερα τον Mayweather, ενώ έχει πει τα καλύτερα για τον Ιρλανδό, ότι είναι σπουδαίος μαχητής και ακόμη πιο σπουδαία προσωπικότητα, που του θυμίζει τους παλιούς θρύλους της πυγμαχίας.

Αυτήν τη φορά, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού σε συνέντευξή του περιέγραψε ένα ιδιαίτερα ζοφερό αποτέλεσμα για τον Ιρλανδό.

"Ο McGregor θα σκοτωθεί στην πυγμαχία! Νευρίασα, γιατί πίστευα ότι θα χρησιμοποιήσουν ΜΜΑ κανόνες ενάντια στην πυγμαχία γιατί αυτό είναι η ουσία, μπορεί ο πυγμάχος να νικήσει έναν ΜΜΑ μαχητή; Ο "McConor" έβαλε τον χαζό εαυτό του σε μια θέση όπου θα φάει νοκ άουτ, αφού αυτός ο τύπος (σ.σ. ο Floyd) το κάνει αυτό (σ.σ. πυγμαχία) όλη του την ζωή από όταν ήταν μωρό. Ο Conor δεν μπορεί να κλωτσήσει και να αρπάξει οπότε δεν θα έχει ελπίδα".

"Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει νοκ άουτ τον Mayweather. Είναι μια ατμόσφαιρα τσίρκου. Ο Floyd δεν έχει συναντήσει ποτέ ένα χαρακτήρα σαν και αυτόν. Έχει πλάκα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει. Είναι κανόνες του κορόιδου για τον McGregor."

Τι λέτε; Καλά τα λέει ο Iron Mike;

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ