MMA

Tyson Fury: Από την κορυφή της πυγμαχίας στα τάρταρα της κατάθλιψης

Tyson Fury: Από την κορυφή της πυγμαχίας στα τάρταρα της κατάθλιψης

Ένα χρόνο πριν ο Tyson Fury γινόταν πρωταθλητής κερδίζοντας τον Wladimir Klitschkο. Mέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να τα ισοπεδώσει όλα. Αποσύρθηκε και αποκάλυψε πως πάσχει από κατάθλιψη.

Ένα χρόνο πριν ο Tyson Fury γινόταν πρωταθλητής κερδίζοντας τον Wladimir Klitschkο. Mέσα σε λίγους μήνες ο Gypsy King κατάφερε να τα ισοπεδώσει όλα! Με τα καμώματα του έχασε την μεγάλη ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του, την ώρα που έσπασε ένα αήττητο σερί του Ουκρανού αντίπαλου του για 11 χρόνια!

Τον Απρίλιο του 2016 κλείνει η συμφωνία με τον Klitschkο για την ρεβάνς 9 Ιουλίου στο Μάντσεστερ. Τον Ιούνιο τραυματίζεται σε προπόνηση δύο εβδομάδες πριν το παιχνίδι που ακυρώνεται. Αφού εθεάθη σε πολλά βίντεο να «παρτάρει» με φίλους και αιθέριες υπάρξεις, τον Σεπτέμβριο του 2016 δεν εμφανίζεται στην συνέντευξη τύπου επικακολούμενος βλάβη στο αυτοκίνητο του.

Τον ίδιο μήνα έρχεται το... κεραμίδι. Ο αγώνας ακυρώνεται μία και καλή γιατί βρέθηκε θετικός για χρήση κοκαΐνης! Ένα μήνα μετά ο Fury ανακοίνωσε την απόσυρση του από τον χώρο! Ο ίδιος αποκαλύπτει πως υποφέρει από κατάθλιψη.

"Εύχομαι κάποιος να με σκοτώσει πριν αυτοκτονήσω! Δεν αντέχω άλλο" , ήταν τα λόγια του, ενός ανθρώπου που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να καταστρέψει μία καριέρα που θα ήταν γεμάτη τίτλους και δόξα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστική τελετή μύησης της πιο σκληρής συμμορίας MS 13 σε νέο «μέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπαίδευση Ρώσου ειδικοδυναμίτη με ξυλοδαρμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντέχεις να δεις την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ