MMA

Tyson: "Έμπλεξε με τον λάθος άνθρωπο ο McGregor..."

Tyson: "Έμπλεξε με τον λάθος άνθρωπο ο McGregor..."

Καλεσμένος σε βραδινό αμερικάνικο talk show ήταν ο σπουδαίος heavyweight της επαγγελματικής πυγμαχία Mike Tyson και προσέφερε ωραίες ατάκες για Ronda Rousey και Conor McGregor.

Πλήρως ενημερωμένος για τα πάντα σχετικά με τις μάχες και τους πρωταγωνιστές της σημερινής εποχής ο "Iron Mike" δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τους Conor McGregor και Ronda Rousey.

Ο Mike μίλησε αρχικά για πληγωμένους εγωισμούς και τίποτα παραπάνω, αλλά στη συνέχεια εμβάθυνε στις δηλώσεις του αναλύοντας τα δύο πρόσωπα και τις καταστάσεις που έχουν περάσει πρόσφατα μετά τις ήττες τους από Holly Holm και Nate Diaz.

Για τον Ιρλανδό σε πρώτη φάση ο Tyson σημείωσε: "Προσωπική μου άποψη είναι πως ανέβηκε πολύ γρήγορα κατηγορία. Πάλεψε επίσης και με το λάθος άτομο στη συγκεκριμένη φάση. Αυτά όμως συνηθισμένα στις μάχες και πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας."

Όσον αφορά την πρώην πρωταθλήτρια του UFC Ronda Rousey ο μεγάλος Tyson που διατηρεί και άριστες σχέσεις με την ΜΜΑer είπε επικεντρώνοντας περισσότερα στις δηλώσεις της πρώτης περί αυτοκτονίας μετά την απώλεια του τίτλου από την Holm:

"Είπε αυτά που είπε αλλά ας μην την κατηγορούμε ο εγωισμός της είναι πληγωμένος. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που μας προκαλούν τα πάθη μας για να μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Ξέρω πολύ καλά πως πλέον θα αρχίσει να προπονείται σκληρά για να παλέψει με την Tate την κοπέλα που κέρδισε την Holm και θα την κερδίσει κιόλας..."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Jose Aldo: Έβλεπα πορνό την ώρα του Diaz- McGregor

Diaz vs McGregor: Πως ο «αλήτης» απ’το Stockton σιώπησε τον περιβόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο «SmackDown» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ