MMA

Τσάι και συμπάθιο ο Jones με τον Putin!

Τσάι και συμπάθιο ο Jones με τον Putin!

Τσάι με τον ηγέτη της Ρωσίας είχε την ευκαιρία να πιει ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας επαγγελματικής πυγμαχίας Roy Jones Jr.

Ο Αμερικανός ζήτησε να δει από κοντά τον Vladimir Putin με τον δεύτερο να μην αρνείται, καθώς έχει πολλάκις αναφέρει πως οι αθλητές μεγάλου βεληνεκούς είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο γραφείο του. Φυσικά, η ουσία της συνάντησης αυτής είναι άλλη και έχει και πολύ ενδιαφέρον.

Ο Roy Jones ζήτησε από τον αρχηγό της "αρκούδας" διαβατήριο και ρώσικη υπηκοότητα! Θέλει λέει να διευρύνει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες στη Ρωσία και να ξεπληρώσει έτσι τη μεγάλη αγάπη που του έχει δείξει ο ρώσικος λαός όλα αυτά τα χρόνια. Όσον αφορά τον ίδιο τον Putin αυτός απάντησε στον Jones πως το αίτημα του θα επεξεργασθεί και σύντομα θα λάβει τις απαντήσεις του.

Πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τοποθετήσεις Αμερικανών δημοσιογράφων οι οποίοι σαν να... ειρωνεύονται τον Roy, καθώς γράφουν ότι το "Rocky 4" σταμάτησε τον "Ψυχρό Πόλεμο" και πλέον ο Roy Jones θα είναι αυτός που θα εξομαλύνει τις σχέσεις Ρωσίας - ΗΠΑ, ενώ δεν παρέλειψαν να τον συγκρίνουν και με τον Dennis Rodman οποίος είχε αποκαλέσει τον Kim Jong Un παντοτινό του φίλο όταν και είχε επισκεφθεί τη Νότια Κορέα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

O μαχητής του Σούμο που… έφαγε τα δόντια του στο UFC 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμαχία με γυμνά χέρια: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενάντια στον σωματοφύλακα του Jay Z! (BINTEO)

Απίστευτο: Πλάκωσε τον προπονητή του αντιπάλου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ