MMA

Τσαγκράκος: "Είμαι πολύ κοντά στην πρόκριση για Ολυμπιάδα"

Τσαγκράκος: "Είμαι πολύ κοντά στην πρόκριση για Ολυμπιάδα"

Η σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του Θοδωρή Ριτζάκη, πριν από λίγες μέρες, έδωσε το δικαίωμα στον Πουλίκο Τσαγκράκο να ελπίζει για πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο.

Η σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του πρωταθλητή Ελλάδος, Θοδωρή Ριτζάκη, πριν από λίγες μέρες, του έδωσε το δικαίωμα να ελπίζει για πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο.

Ο λόγος για τον Πουλίκο Τσαγκράκο που δηλώνει στο Fightsports.gr πως είναι πολύ κοντά στο να εκπροσωπήσει Ελληνικά χρώματα σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πουλικό κέρδισες τον πρωταθλητή Ελλάδας Θοδωρή Ριτζάκη και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μία θέση στην Ολυμπιάδα. Θεωρείς πως ο στόχος είναι εφικτός;

«Πιστεύω ότι είμαι πολύ κοντά στην πρόκριση. Οι επαγγελματικοί αγώνες και η προετοιμασία μου γι’αυτούς, με έκαναν πιο έμπειρο και έτοιμο από ποτέ».

Γιατί πλέον φαίνεται τόσο δύσκολο να φτάσει ένας Έλληνας πυγμάχος να παίξει στην Ολυμπιάδα; Θεωρείς πως το επίπεδο της πυγμαχίας σε σχέση με πριν μία δεκαετία έχει πέσει ή έχει ανέβει;

«Είναι πολλοί οι λόγοι. Καταρχήν για να καταφέρεις να παίξεις στα προολυμπιακά έχεις πολλές δυσκολίες,όπως οικονομικές. Δεν πας ξαφνικά σε τέτοια διοργάνωση, θέλει προετοιμασία και οι αγώνες κοστίζουν. Σήμερα όλοι οι αθλητές τα μετράνε τα χρήματα. Δεύτερον το επίπεδο έχει ανέβει και είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στα μετάλλια και να πάρεις την πρόκριση. Αλλά όχι ακατόρθωτο...».

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια σαν αθλητής και προπονητής;

«Στο WSB κάθε δύο με τρεις εβδομάδες, έχουν πολύ δυνατούς αγώνες με πολύ κόσμο. Σε ενάμιση μήνα υπάρχει το APB VS WSB. Το επίπεδο αγώνων που δίνω ανεβαίνει. Πρώτα κοιτάω την πρόκριση στο Ρίο μετά οι αγώνες APB τον Ιούνιο και φυσικά αν θέλει ο Θεός... Ολυμπιάδα. Σαν προπονητής θέλω τα παιδιά πουέχωστο γυμναστήριο να τους δω πρωταθλητές,γιατίπολλά απόαυτάτο αξίζουν»

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Katia Kubacki: Το σέξι ring girl που ήθελε να γίνει fighter! (ΦΩΤΟ)

Μέλος της Εθνικής Taekwondo Βελγίου ο αδερφός του τρομοκράτη των Βρυξελλών

Σοκ: «Ήμουν κλειδωμένος με τον Tyson και κάναμε χρήση…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ