MMA

Tρόμος ήταν ο McGregor, άνετος στο Face Off ο Mayweather

Tρόμος ήταν ο McGregor, άνετος στο Face Off ο Mayweather

Εκ διαμέτρου αντίθετη συμπεριφορά είχαν στην χθεσινή τελευταία τους συνάντηση πριν ανέβουν στο ρινγκ, Conor McGregor και Floyd Mayweather.

Με τρομερή ενέργεια και ένταση ανέβηκε στο stage να ζυγιστεί ο Ιρλανδός ενώ σε απόλυτη nirvana ήταν ο Money. O ΜcGregor άρχισε να φωνάζει μπροστά στον Mayweather όμως ο Αμερικανός στεκόταν ατάραχος.

Σήμερα τα ξημερώματα στις 05:30 μπορείτε να συντονιστείτε στο Fightsports.gr, όπου σε συνεργασία με το Sport24.gr θα σας μεταδώσει τον μεγάλο αγώνα . Στον συντονισμό θα είναι οι Κίμωνας Οζζ και Μάνος Ναβροζίδης, ενώ τηλεοπτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε την μάχη από το Cosmote Tv 6 HD με την μετάδοση να ξεκινάει στις 04:00.

Όσον αφορά στη ζύγιση, ο McGregor ζυγίστηκε στα 69.3 κιλά ενώ στα 67.8 ήταν ο Mayweather.

Η αναμέτρηση προσφέρεται στο Stoiximan.gr για Live Betting, με πολλές αγορές και ειδικά στοιχήματα, ενώ για όλα τα μέλη του Stoiximan θα υπάρχει μία έκπληξη (Ειδική Αποστολή για το παιχνίδι/Stoiximan Mission), την οποία μπορούν να δουν όλοι με τη σύνδεσή τους στον Stoiximan λογαριασμό τους (θα εμφανιστεί το ειδικό παράθυρο, μόλις συνδεθούν).

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ