MMA

Τρία στα τρία για τους Έλληνες καρατέκα στο Ντουμπάι

Τρία στα τρία για τους Έλληνες καρατέκα στο Ντουμπάι

Τρία στα τρία για τους Έλληνες καρατέκα στο Ντουμπάι με τους Πανετσίδου, Τζάνο και Ξένο να επιστρέφουν με μετάλλια πίσω στην πατρίδα.

Όπως στη Γαλλία έτσι και το Ντουμπάι ο Γιώργος Τζάνος δεν φεύγει με άδειες τις βαλίτσες του από μετάλλια σ' ένα ακόμη δυνατό Karate-1.

Ο πρωταθλητής μας Γιώργος Τζάνος επικράτησε του Τούρκου πρωταθλητή Aktas Ugur με 2-0 σκορ και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε κάνει ακριβώς την ίδια πορεία και στο πολύ δυνατό Karate-1 του Παρισιού τον περασμένο Γενάρη. Πλέον, ο Τζάνος στρέφει στο βλέμμα στο επικείμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Βίκυ Πανετσίδου κατέκτησε την 3η θέσηστον τελικό των ρεπασάζ την ΑγγλίδαKarwacinski Kate και για ένα ακόμη σπουδαίο Καράτε μίτινγκ κατάφερε να τερματίσει με μετάλλιο.

Υπενθυμίζουμε πως η Βίκυ Πανετσίδου είχε πάρει ξανά το χάλκινο μετάλλιο πριν από μερικές εβδομάδες στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Τέλος ο Διονύσης Ξένος ολοκλήρωσε κι αυτός την αποστολή του στο Karate του Ντουμπάι ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Σημαντική η επιτυχία του Έλληνα καρατέκα ο οποίος το πάλεψε πολύ σκληρά και δικαιώθηκε μ'ένα ασημένιο μετάλλιο σε μία σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Karate-1.

Στον τελικό ο Ξένος ηττήθηκε με 1-0 από τον Ιρανό αντίπαλό του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

To Βellator έχει το απόλυτο σέξι κορίτσι για... κλουβί (ΦΩΤΟ)

Μπάχαλο και καρεκλιές σε αγώνα νέων πρωταθλήματος πυγμαχίας (BINTEO)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ