MMA

Tρεις ταινίες με πολύ... thai που πρέπει να δεις

Tρεις ταινίες με πολύ... thai που πρέπει να δεις

Το Muay Thai είναι μία από τις αρχαιότερες και πιο παραδοσιακές πολεμικές τέχνες στον πλανήτη και οι ταινίες που έχουν γυριστεί είναι εξίσου εντυπωσιακές. Δείτε τις!

Οι δύο από αυτές σε πιο σύγχρονη εποχή ενώ η πρώτη που θα δείτε είναι βιογραφική, αλλά ενδιαφέρουσα για να την παρακολουθήσει κανείς. Το Muay Thai είναι μία από τις αρχαιότερες και πιο παραδοσιακές πολεμικές τέχνες του πλανήτη και οι ταινίες που έχουν γυριστεί είναι εξίσου εντυπωσιακές. Πάμε να τις δούμε.

Chok-Dee

Μία από τις πιο ρεαλιστικές του είδους. Η ταινία αναφέρεται στην αληθινή ζωή του πρωταθλητή, Dida Diafat και προβάλει την πορεία τουκαι πως έφτασε μέχρι τον πρωταθλητισμό.Ότι δείχνει η ταινία είναι απολύτως πραγματικό και εμπνευσμένο από την πραγματική ζωή.

Kickboxer

Η ταινία τουJean-Claude Van Damme γυρίστηκε το 1989 και μάλιστα το remake θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Τραγική ειρωνεία πως η ταινία ονομάζεται Kickboxer και την συμπεριλαμβάνουμε μέσα στις καλύτερες thai ταινίες, όμως η παρουσία του δεσποτικού Tong Po μας δικαιολογεί.

Ong-Bak: Muay Thai Warrior

Ταινία του 2003 με τον αγαπημένο Tony Jaa σε μία από τις πιο συναρπαστικές του είδους που έχουν γυριστεί ποτέ. Το Ong Bak ξεχώρισε για τις φοβερές σκηνές μάχης που είναι καθαρά δανεικές από το thai αλλά και η ερμηνεία του πρωταγωνιστή ήταν τόσο πειστική που κέρδισε το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Η μέρα που ο Tyson ένιωσε την κάννη του πιστολιού στο κεφάλι του
Ελληνίδα αθλήτρια του Ταε κβον ντο ποζάρει και σοκάρει (ΦΩΤΟ)
Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ