MMA

Τρεις νέες πυγμαχικές ταινίες που περιμένουμε πως και πως!

Τρεις νέες πυγμαχικές ταινίες που περιμένουμε πως και πως!

Τον τελευταίο χρόνο βλέπουμε μια νέα φουρνιά έργων, όπως το Creed ή το Southpaw που φαίνεται να είναι μόνο η αρχή. Ας δούμε τις 3πυγμαχικές ταινίες που περιμένουμε πως και πως στο επόμενο διάστημα.

Στον χώρο τον μαχητικών αθλημάτων και του κινηματογράφου, η πυγμαχία είναι βασιλιάς. Υπάρχουν εξαιρέσεις όπως το Karate Kid ας πούμε, ή το Warrior αλλά την κυριαρχία και σε αριθμό και σε ποιότητα την έχουν οι πυγμάχοι στην μεγάλη οθόνη.

Αν και για λίγο καιρό δεν βλέπαμε πολλές πυγμαχικές ταινίες, τον τελευταίο χρόνο βλέπουμε μια νέα φουρνιά έργων, όπως το Creed, ή το Southpaw που φαίνεται να είναι μόνο η αρχή. Για να δούμε τις 3πυγμαχικές ταινίες που περιμένουμε πως και πως στο επόμενο διάστημα:

Hands of Stone (8 Σεπτεμβρίου)

Η πιο κοντινή σε ημερομηνία και μάλλον η μεγαλύτερη σε πρεστίζ και παραγωγή με τον μεγάλο Robert De Niro να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ιστορία αφορά την ζωή του σπουδαίου πυγμάχου από τον Παναμά Roberto Duran, η άνοδος του στην κορυφή της Lightweight κατηγορίας από την απόλυτη φτώχεια και η τεράστια κόντρα του με τον επίσης θρύλο Sugar Ray Leonard. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου!

Bleed for This (Νοέμβριος)

Αφορά την συγκλονιστική ιστορία του πυγμάχου Vinnie Paz που ενώ ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής, είχε ένα τρομερό οδικό ατύχημα που παραλίγο να του διαλύσει την σπονδυλική στήλη και οι γιατροί του είπαν ότι όχι μόνο δεν θα ξανά έπαιζε μποξ αλλά υπήρχε περίπτωση να μην ξανά περπατήσει! Δεκατρείς μήνες αργότερα θα επέστρεφε στα ρινγκ κερδίζοντας εναν μελλοντικό πρωταθλητή ενώ ο ίδιος κέρδισε πάλι τον παγκόσμιο τίτλο 3 ματς μετά! Θεωρείται η πιο σπουδαία ιστορία ανατροπής στην πυγμαχία!

The Emile Griffith Story (2017)

Άλλη μια απίστευτη αληθινή ιστορία. Με Οσκαρικό σκηνοθέτη η ταινία θα δείξει την ζωή του πυγμάχου Emile Griffith που το 1962 σκότωσε στη μάχη των Benny Paret, ο οποίος μια μέρα πριν στην ζύγιση είχε βρίσει με ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς τον κρυφά γκέι πυγμάχο! Ένας θάνατος που φυσικά στοίχειωσε τον Griffith σε όλη του την ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Δημήτρης Βαρβαρέσος μέσα από την φυλακή: Δεν θα με λυγίσουν!
Ιστορίες από την κρύπτη: Όταν ο Tyson προσέφερε 10.000$ για να τις παίξει μ’έναν νταή γορίλα!
Χαμός: Αθλήτρια πρώτης γραμμής στην πάλη, γδύθηκε και προκάλεσε πανικό (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ