MMA

Τρεις φορές που το σπάρινγκ τοπ αθλητών ξέφυγε!

Τρεις φορές που το σπάρινγκ τοπ αθλητών ξέφυγε!

Πολλές φορές οι αθλητές τείνουν να ξεφεύγουν από το επίπεδο προπόνησης και το τεστ να γίνεται σκληρό και να φτάνει έως το νοκ άουτ. Τρεις φορές που το σπάρινγκ τοπ αθλητών ξέφυγε. (VIDEOS)

Τα σπάρινγκ είναι πολύ σημαντικά για την προετοιμασία ενός αθλητή, καθώς είναι προσομοίωση κανονικών συνθηκών μάχης πριν τον αγώνα.

Πολλές φορές οι αθλητές τείνουν να ξεφεύγουν από το επίπεδο προπόνησης και το τεστ να γίνεται σκληρό και να φτάνει έως το νοκ άουτ. Πάμε να δούμε τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Ο Donald Cerrone φημίζεται για το ποικίλο striking που διαθέτει. Έτσι όταν βρέθηκε απέναντι στον Rick Story το σπάρινγκ ξέφυγε και εκείνος με ένα high kick κατεδάφισε τον αντίπαλο.

Δεύτερη περίπτωση αυτή του Uriah Hall που τσαντίστηκε προφανώς από ένα λάκτισμα του αντιπάλου στο πρόσωπο και απάντησε με γυριστή κλωτσιά στο σώμα με αποτέλεσμα partner του να σωριαστεί στο έδαφος.

Τελευταίο και πιο πρόσφατο περιστατικό το 2017 το περίφημο σπάρινγκ McGregor- Malignaggi που συζητήθηκε περισσότερο απ' όλα. Οι δύο πλευρές είχαν η κάθε μία την δική της εκδοχή, ωστόσο στο σπάρινγκ φαίνεται πως ο Ιρλανδός ξυλοφορτώνει τον βετεράνο πυγμάχο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο MMAer Colby Covington το παίζει...Bilzerian και απειλεί το UFC παρέα με δύο αιθέριες υπάρξεις (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ