MMA

Τουλάχιστον 10.000.000$... ζημία στην τσέπη του Jon Jones!

Τουλάχιστον 10.000.000$... ζημία στην τσέπη του Jon Jones!

Η μεγάλη στιγμή της τελικής απόφασης της Αθλητικής Επιτροπής για το αγωνιστικό μέλλον του interim lightheavyweight πρωταθλητή πλησιάζει. Εξαιρετικά αισιόδοξος παρουσιάζεται ο Jon Jones πως θα βγει νικητής από τη διαμάχη του με την USADA.

Η μεγάλη στιγμή της τελικής απόφασης της Αθλητικής Επιτροπής για το αγωνιστικό μέλλον του interim lightheavyweight πρωταθλητή πλησιάζει. Ο Jon Jones και το νομικό του επιτελείο έκαναν χθες (31/10) την κίνηση... ματ και περιμένουν.

Εξαιρετικά αισιόδοξος παρουσιάζεται ο κορυφαίος MMAer πως μέσα στις επόμενες μέρες ακόμη και ώρες θα βγει νικητής από τη διαμάχη του με την USADA.

Ο Jones είχε πιαστεί ντοπαρισμένος μόλις τρεις ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Cormier στο UFC 200 και αποβλήθηκε από την κάρτα αγώνων. Η ζημία του Jon απ'αυτή την πιθανόν νέα απερισκεψία του στέρησε την ευκαιρία να γεμίσει τους λογαριασμούς του με τουλάχιστον 10.000.000 δολάρια!

Φανερά μετανιωμένος μερικές ώρες αργότερα ο Jon μίλησε δημόσια για παρεξήγηση πράγμα που επιμένει να υποστηρίζει μέχρι και τώρα έχοντας βάλει λυτούς και δεμένους να τρέξουν την υπόθεσή του όσον αφορά το νομικό πλαίσιο.

Εάν τελικά όλα έρθουν τούμπα απ'όσα υποστηρίζει ο πρωταθλητής και η ομάδα του τότε δεν αποκλείεται η τιμωρία να φτάσει μέχρι και την ενός έτους αποβολή από την αγωνιστική δράση, πράγμα καταστροφικό εάν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός ο τόσο προικισμένος αθλητής αρέσκεται 100% να κάνει κακό στον εαυτό χωμένος πάντα σε κακοτοπιές.

Η Επιτροπή, χθες Δευτέρα έλαβε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν ότι έχουν στη διάθεσή τους οι νομικοί σύμβουλοι του Jones και έτσι το μόνο που'χει να κάνει πλέον ο μαχητής είναι να περιμένει την τελική απόφαση.

Ούτε από τον "Bones" ούτε από την Επιτροπή προκύπτει οποιαδήποτε διάθεση για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ετυμηγορία.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν οι πορνοστάρ μαθαίνουν ΜΜΑ από έναν μαχητή του UFC (BINTEO)

Zara Phythian: H martial artist που θα σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ