MMA

Tong Po, ο πιο κακός όλων!

Tong Po, ο πιο κακός όλων!

Ο Jean-Claude Van Dammeστα καλύτερα του, εκδικείται για πάρτη του αδερφού του, τον πιο κακό της μεγάλης οθόνης, Τοng Po, που άφησε παράλυτο τον αδερφό του (VIDEOS).

To ΚιckBoxer(1989) σίγουρα μας έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη, για μία από τις καλύτερες ταινίες πολεμικών τεχνών, όλων των εποχών. Οι λόγοι;;; Πολλοί και διάφοροι... Ο Jean-Claude Van Dammeστα καλύτερα του, εκδικείται για πάρτη του αδερφού του, τον πιο κακό της μεγάλης οθόνης, Τοng Po, που άφησε παράλυτο τον αδερφό του.

Εμείς θα σταθούμε σ' αυτόν, για να μάθετε περίπου τι εστί Michel Qissi. Ο Τοng Po λοιπόν, ξεκίνησε από τα επτά του χρόνια να προπονείται στο μποξ. Μετά από λίγα χρόνια γνώρισε τον Jean-Claude Van Varenberg ή αλλιώςJean-Claude Van Dammeπου τότε έκανε Shotokan.

Οι δύο τους άρχισαν τις προπονήσεις και έγιναν κολλητοί. Μεγάλωσαν μαζί και είχαν το ίδιο όνειρο. Να πρωταγωνιστήσουν σε μία ταινία δράσης. Όταν οVan Dammeξεκίνησε τις ταινίες έπαιξεBloodsport.

Παρά το ότι οι δύο τους έκαναν μαζί προπονήσεις ο Tong Po δενέπαιξεστην συγκεκριμένη ταινία, κάτι το οποίο έκανε στοKickboxerκαι παρά το ότι ο τελευταίος το είχε ρίξει στον... χορό, ο παραγωγός είδε στα μάτια του αυτόν που θα παίξει ξύλο με τονVan Damme και θα κάνει τον κόσμο να τον μισήσει.

ΟQissi δεν ήταν κανένας άσχετος στοMuay Thai, αφού στηνΤαϊλάνδηείχε εκπαιδευτεί στη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη.Μετά από αυτήν την ταινία τον λησμονήσαμε, ωστόσο θα μείνει για πάντα στην μνήμη μας ως ο πιο κακός μαχητής που πρωταγωνίστησε σε ταινία πολεμικών τεχνών...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αλέξαντερ Καρέλιν ένας… μοντέρνος Ηρακλής! (VIDEO)

Από ότι φαίνεται το μυστικό της νίκης είναι… λίγο κρύο νερό στα γεννητικά όργανα (ΒΙΝΤΕΟ)

Paul Spadafora ο αήττητος «αλήτης» της πυγμαχίας! (ΒΙΝΤΕΟ)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ