MMA

Τον λένε Fedor μα τον φωνάζουν θρύλο

Τον λένε Fedor μα τον φωνάζουν θρύλο

Ο Fedor Emelianenko είναι ο καλύτερος MMAer όλων των εποχών και το παραδέχονται οι καλύτεροι μαχητές (VIDEO).

Όταν οι καλύτεροι παραδέχονται πως είσαι ο καλύτερος, τότε οι ντροπές δεν χωράνε πουθενά και υπάρχει μονάχα ένα fact στην προκειμένη περίπτωση. Ποιο είναι αυτό; Πως ο Fedor Emelianenko είναι ο καλύτερος MMAer όλων των εποχών.

Κάποιοι λένε πως εκτός από τις MMA ο Ρώσος είναι ο κορυφαίος μαχητής στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων. Κάθε άποψη σεβαστή...

Ο Emelianenko είναι μία φυσιογνωμία που σπάνια γελάει, σπάνια χαμογελά, αλλά και πολύ σπάνια νευριάζει εάν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι του αδερφού του με τον Cro Cop, όταν ο Κροάτης έβγαζε τον Alexander εκτός μάχης ο Fedor στην κυριολεξία... πετούσε καπνούς από τ'αυτιά του. Ένα "πακέτο" ενός πλήρη μαχητή είναι ο "αυτοκράτορας".

Φοβερά νοκ - άουτ, ακόμη καλύτερες υποταγές τον έχουν αναγάγει ως πρότυπο για όλα τα παιδιά που αγαπούν τις MMAer. Ακόμη και καταξιωμένοι μαχητές όπως ο GSP, η Ronda και ο Pj Penn έχουν παραδεχτεί on camera πως ο Emelianenko είναι ασυναγώνιστος.

Ανάμεσα σε αυτές και δύο από τις οποίες ο Ρώσος πήγε και γύρισε από την... κόλαση της παρά λίγο ήττας στον παράδεισο δύο ιστορικών ανατροπών με Fujita και Randleman.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Το πιο «καθαρό» βίντεο με τον Mike Tyson να… τρώει το αυτί του Holyfield! (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι Ελληνίδες που ασχολούνται με τα μαχητικά είναι σέξι (ΦΩΤΟ)
Ο Yuri Boyka μπήκε στο γυμναστήριο είναι σε… τρομακτική κατάσταση και απειλεί τους πάντες! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ