MMA

Το πραγματικό στόρι του Million Dollar Baby

Το πραγματικό στόρι του Million Dollar Baby

Διαβάστε για τη συγκλονιστική ιστορία, πάνω στην οποία βασίστηκε η ταινία "Million Dollar Baby", που σάρωσε τα βραβεία Όσκαρ. Το κώμα, οι εφιάλτες και η ελπίδα για ζωή!

H ταινία που γυρίστηκε το 2004 και σάρωσε όλα τα Όσκαρ βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Τότε η Hilary Swank μετενσάρκωσε το ρόλο της Katie Dallam. Μία κοπέλα που μεγάλωσε στο Missouri της Αμερικής. Το 1996 η Katie έγινε επαγγελματίας πυγμάχος. Μετά από μόλις δύο μήνες προπόνησης, ο κόουτς της την έβαλε σε επαγγελματικό αγώνα. Εκείνη μπήκε εντελώς άπειρη στο ρινγκ. Στο τέλος του δεύτερου γύρου, ο διαιτητής διέκοψε το ματς αλλά ήταν ήδη αργά. Η Katie είχε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και έπεσε σε κώμα.

Τότε οι γιατροί είπαν στην αδερφή της πως δεν θα τα καταφέρει κι αν ξυπνήσει θα είναι φυτό. Η Katie όμως τα κατάφερε. Έπρεπε να μάθει από την αρχή να περπατάει και να διαβάζει. Ο τραυματισμός της είχε επιπτώσεις και στην μνήμη της. Είχε τάσεις αυτοκτονίας και κατάθλιψη. Ζήτησε από την αδερφή της να την σκοτώσει για να γλυτώσει από το μαρτύριο. Η αδερφή της όμως την φιλοξένησε και αποφάσισε να την βοηθήσει. Εκείνη βρήκε ένα νέο ενδιαφέρον, την ζωγραφική. Όταν η Katie είδε το Million Dollar Baby αρχικά είχε εφιάλτες, Όμως μετά αποφάσισε να μιλήσει σε όλους για τον τραυματισμό της. Ήθελε να αποδείξει πως οι άνθρωποι μπορούν ακόμα και με τόσο σοβαρούς τραυματισμούς να ζήσουν. Ήταν η μετάβαση από το στάδιο της κατάθλιψης στην ελπίδα και προσδοκία για ζωή.

Αυτό ήθελε να μεταδώσει στον κόσμο η Κatie Dallam. «Μπορούμε να έχουμε ειρήνη και χαρά», είπε σε μία συνέντευξή της, ενώ καταφέρθηκε εναντίον της ταινίας.

«Πείτε σε όλο τον κόσμο πως πίσω από την πραγματική ιστορία της ταινίας, υπάρχει ελπίδα. Η ταινία είναι μία προπαγάνδα. Ακόμη και με μεγάλες δυσκολίες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορεί να έχει κερδίσει βραβεία το Million Dollar Baby, αλλά η αληθινή ιστορία κερδίζει το μεγαλύτερο βραβείο θάρρους και ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Υπάλληλος Βενζινάδικου ΜΜΑer σπάει στο ξύλο επίδοξους ληστές!

Aπίστευτη κλωτσιά στον αέρα έφερε νοκ άουτ

MMA μαχήτρια πνίγει Αμερικάνο πεζοναύτη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ