MMA

"To UFC θέλει τη μισή αμοιβή του Conor κόντρα στον Floyd!"

"To UFC θέλει τη μισή αμοιβή του Conor κόντρα στον Floyd!"

Ο Dana White πρόσφατα άλλαξε "τροπάριο" και φαίνεται να δίνει το ΟΚ για να γίνει η μάχη κάποια στιγμή φέτος ανάμεσα σε Floyd Mayweather και Conor MacGregor.

Από εκεί που ήταν ουσιαστικά κάθετος στο ότι ο ματς Floyd vs Conor δεν θα γινόταν ποτέ, ο Dana White πρόσφατα άλλαξε "τροπάριο" και φαίνεται να δίνει το ΟΚ για να γίνει η μάχη κάποια στιγμή φέτος.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Manny Pacquiao Bob Arum, το UFC ζήτησε από τον Conor το 50% της αμοιβής του για να επιτρέψει την μάχη.

"Το μόνο εμπόδιο είναι το UFC, γιατί δεν συμπεριφέρεται στους μαχητές με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρονται οι promoters Πυγμαχίας. Οι μαχητές του UFC παίρνουν λιγότερα από ότι οι πυγμάχοι. Πρότειναν μια συμφωνία στον Conor ζητώντας το 50% της αμοιβής του.

Αν η μάχη δεν γίνει, όχι ότι πιστεύω ότι θα είναι σπουδαία μάχη, αλλά αν δεν γίνει ευθύνη έχει μόνο το UFC"

O Arum δεν συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις αλλά σίγουρα είναι αρκετά δικτυωμένος για να μαθαίνει πράγματα. Από την άλλη είναι επίσης γνωστός για την αντιπάθεια του προς τον Dana White, το UFC και γενικά το άθλημα του ΜΜΑ οπότε δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά και 100%.

Ίσως βέβαια η αλλαγή του White να έχει να κάνει και με ότι θα πάρει και το UFC κάποιο ποσοστό (ακόμη και αν δεν είναι 50%) ή μπορεί να δείχνει ότι δεν θα στερήσουν από τον Conor την μάχη αλλά στο παρασκήνιο έχουν υπερβολικές απαιτήσεις.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ