MMA

Το UFC... σπρώχνει τις ΜΜΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το UFC... σπρώχνει τις ΜΜΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του UFC, Lorenzo Fertitta, υπάρχει σχέδιο να προωθηθούν οι MMA στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ξεκινώντας από το 2020 καθώς τα αθλήματα για το Ρίο έχουν ήδη "κλειδώσει".

Ο ιδιοκτήτης του UFC, Lorenzo Fertitta έκανε τρομερές αποκαλύψεις για το σχέδιο προώθησης των ΜΜΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες από το κορυφαίο promotion του είδους στον πλανήτη. Σύμφωνα με τον Ιταλό επιχειρηματία: "Τα αθλήματα για το Rio έχουν ήδη κλειδώσει. Όμως, δουλεύουμε μεθοδικά για το 2020."

Ο Fertitta αποκάλυψε πως έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με την Παγκόσμια Ολυμπιακή Επιτροπή για να μπουν οι ΜΜΑ στο Ολυμπιακό πρόγραμμα: "Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς και οι πρώτες απόψεις που πήραμε είναι θετικές. Θα μας πάρει αρκετό χρόνο για να μορφώσουμε τον κόσμο ως προς τις ΜΜΑ, αλλά πάγια ιδέα μας είναι ότι οι ΜΜΑ περιέχουν πολλά ολυμπιακά αθλήματα συνδυασμένα όπως είναι η πυγμαχία, η ελληνορωμαϊκή πάλη και η ελευθέρα το tae kwon do και το τζούντο φυσικά."

Τις ίδιες δηλώσεις ακριβώς ο Fertitta έχει κάνει και το 2012 σε συνέντευξή του σε βραζιλιάνικο Μέσο, όμως μένει σταθερός στις απόψεις του και σημειώνει στις τωρινές του δηλώσεις επίσης: " Οι ΜΜΑ είναι το μέλλον γιατί προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο. Η Ολυμπιάδα επίσης είναι μπίζνες και θέλει να έχει μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια και οι MMA μπορούν να τα φέρουν σε αντίθεση με άλλα σπορ που είναι στο πρόγραμμα και κανείς δεν ενδιαφέρεται γι' αυτά."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Rachel Wray:Απολαύστε την πιο καυτή MMAer (ΦΩΤΟ)

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Είσαι γυναίκα και σου την έπεσε ληστής; Δες τι θα κάνεις!(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ