MMA

Το UFC μηνύει τον Wanderlei Silva!

Το UFC μηνύει τον Wanderlei Silva!

Θέμα χρόνου ήταν να αντιδράσει το UFC στιςσυνεχείς κατηγορίες του Wanderlei Silvaγια ένα σωρό διαφορετικά θέματα. Διαβάστε αναλυτικά τι έχει συμβεί.

Θέμα χρόνου ήταν να αντιδράσει το UFC στις συνεχείς κατηγορίες του Wanderlei Silva για ένα σωρό διαφορετικά θέματα. Από ότι φαίνεται, οι συνεχείς δηλώσεις του ότι το UFC στήνει παιχνίδια, χωρίς καμία απόδειξη, ήταν και η τελευταία σταγόνα στο ποτήρι της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τον Τύπο, το UFC μηνύει τον Βραζιλιάνο για Intentional Misconductδηλαδή εθελούσια παράβαση κανονισμών με προφανή σκοπό να εκδιωχθεί από την διοργάνωση. Αυτό θεωρεί το UFC ότι προσπαθεί να κάνει ο SIlva, ο οποίος βρίσκεται αγκυρωμένος στο συμβόλαιό του με το UFC, το οποίο όμως είναι αρκετά ισχυρό.

Πριν από αρκετό καιρό ο Wanderlei βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση όταν απέφυγε όπως όπως τον ελεγκτή αίματος για αντιντόπινγκ τεστ και τελικά το πλήρωσε με δια βίου αποκλεισμού από το άθλημα και κατά συνέπεια από το UFC. Αυτό που τον κατηγορούν είναι ότι προσπαθεί με τις δηλώσεις του να αναγκάσει τον Dana White να τον κόψει ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί σε κάποια διοργάνωση εκτός ΗΠΑ που δεν θα ενδιαφέρεται για τον αποκλεισμό.

Κάτι τέτοιο υπονοεί και ο πολύπειρος διαιτητής, Big John Mccarthy.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H αγκωνιά Muay Thai του Ιμπραϊμοβιτς στον Τέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαι Ολυμπιονίκης…δεν θα έκανα ποτέ Crossfit»

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή!(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ