MMA

Το UFC κάνει ό,τι θέλει: Έκλεισε και το Cormier - Johnson!

Το UFC κάνει ό,τι θέλει: Έκλεισε και το Cormier - Johnson!

Όταν ο κορυφαίος MMA οργανισμός κάνει τον προγραμματισμό του και τη διαχείριση υλικού όλοι οι υπόλοιπο απλά... αράζουμε και απολαμβάνουμε τις ιστορίες και τις μάχες που προκύπτουν απ'αυτές.

Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν "κλείδωσε" και ο αγώνας τίτλου για την light heavyweight κατηγορία με πρωταγωνιστές τον πρωταθλητή φυσικά Daniel Cormier κόντρα στον εξαιρετικά ανεβασμένο Anthony Johnson aka Rumble.

Στο UFC 206 στον πανέμορφο Καναδά και συγκεκριμένα στην έδρα των "Raptors" στο Τορόντο ο Johnson και ο Cormier θα κληθούν να κάνουν όλα αυτά που μας έταξαν μέσω... twitter όταν είχαν αρπαχτεί και έβριζαν ο ένας τον άλλο δημόσια στο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αμφότεροι έχουν συναντηθεί στο παρελθόν με τον "DC" να παίρνει το ματς με υποταγή στον τρίτο. Η πρώτη μάχη είχε γίνει στο πλαίσιο του UFC 187 τον Μάιο του 2015.

O πρωταθλητής από τότε έχει παίξει άλλες δύο φορές. Την πρώτη υπερασπίστηκε πανάξια τον τίτλο του απέναντι στον Gustafsson ενώ τη δεύτερη έπρεπε να παίξει στο UFC 200 με τον Anderson Silva για να βγει κάνα... ψιλό αφού ο Jones νωρίτερα πιάστηκε ντοπαρισμένος και αγώνας είχε χαλάσει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα πριν τη διεξαγωγή του.

Όσον αφορά την αγωνιστική πορεία του "Rumble" μέχρι τη ζώνη έχει καταφέρει τρεις μεγάλες και με τρομακτικά νίκες με αντιπάλους κατά σειρά τους: Minuwa, Bader και Teixeira. Ένα παιχνίδι πριν το πρώτο με τον Cormier είχε νικήσει και τον Gustafsson με KO μέσα στη Σουηδία.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θρυλικοί τσαμπουκάδες στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ: Φυλακισμένος επιτίθεται με παλαιστικές κινήσεις και street boxing σε φρουρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ