MMA

"To UFC γεμίζει τις τσέπες του με το αίμα μας"!

"To UFC γεμίζει τις τσέπες του με το αίμα μας"!

Σκληρή επίθεση του Mark Hunt προς το UFC! Τι είπε για αναβολικά, το σωματείο των μαχητών και τα ελάχιστα χρήματα που δίνει η διοργανώτρια Αρχή.

Σκληρή επίθεση του Mark Hunt προς το UFC! O Νεοζηλανδός μαχητής έχει απειυδήσει με τα συνεχόμενα κρούσματα ντόπινγκ των αντιπάλων του αφού παίξει μαζί τους και ρισκάρει την υγεία του και αποφάσισε να κυρήξει πόλεμο στο UFC βάζοντας μπροστά τις διαδικασίες για ένα σωματείο των μαχητών!

Από ότι φαίνεται το 2ο θετικό δείγμα του Lesnar ήταν η σταγόνι που ξεχείλισε…

« Όπως το βλέπω, το ντόπινγκ του Lesnar ήταν άλλος ένας λόγος που θέλουμε ένα σωματείο μαχητών», έγραψε στο Markhunt.tv.

«Αυτοί οι τύποι φτιάχνουν τους κανόνες όπως θέλουν. Όπως με την Reebok, όπως με τους 4 μήνες ελέγχου που γλίτωσαν από τον Brock, η απομάκρυνση του Conor McGregor από μια συνέντευξη τύπου που ούτε εμείς πήγαμε και πολλά άλλα. Λένε ότι καθαρίζουν το σπορ αλλά εγώ ρίσκαρα την υγεία μου 2 φορές ενάντια σε τύπους που έκλεβαμ, από τότε που άρχισε αυτό με την USADA. Μου είπαν ότι ο Brock θα τσεκαριστεί όταν δέχτηκα την μάχη αλλά ήρθε δείχνοντας ντοπαρισμένος μέχρι τους αστραγάλους και έμαθα ότι τον έπιασαν αφού το PPV πωλήθηκε. Είναι γελοίο.

Δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να επικοινωνήσουν μαζί μου και αυτό δείχνει πόσο νοιάζονται. Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά έγιναν για να τελειώνουν με την πώληση. Αυτοί οι τύποι έχουν γεμίσει τις τσέπες τους με το αίμα μας!

Τους αξίζει να πληρωθούν σίγουρα, πήραν το UFC από το πουθενά και το έφεραν εδώ που είναι σήμερα, αλλά οι περισσότεροι μαχητές παίρνουν δίφραγκα και δεν έχουν καθόλου επιδόματα.

Εμείς είμαστε ένας τεράστιος λόγος που ο κόσμος βλέπει το σπορ και ρισκάρουμε την υγεία μας γι αυτό. Δεν είμαι σίγουρος πως είναι αυτό στις ΗΠΑ αλλά στην Αυστραλία οι εργαζόμενοι είναι ενωμένοι για να ακούγεται η φωνή τους. Πολλοί μαχητές έχουν μιλήσει γι αυτό αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει πραγματικότητα και θα το κάνω μετά χαράς. Σε όσους μαχητές με ακούνε θέλω να έρθουν σε επαφή μαζί μου μέσω της σελίδας μου στο facebook και να το ξεκινήσουμε. Δεν θα πω κανενός το όνομά μέχρι να βάλουμε μια σειρά, αλλά μιλήστε μου για να τα καταφέρουμε!»

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που ένας τοπ μαχητής του UFC θίγει την συμπεριφορά της διοργάνωσης στους μαχητές της. Πριν λίγες μέρες ο πρώην πρωταθλητής TJ Dillashaw είχε πει σε ένα podcast ότι « το UFC έχει απαιτήσεις από τους μαχητές σαν να είναι υπάλληλοι του αλλά τους συμπεριφέρεται λες και είναι ανεξάρτητοι συνεργάτες».

« Μας φέρονται σαν εργαζόμενους αλλά δεν μας δίνουν τα επιδόματα των εργαζόμενων. Είναι τρελό αν το σκεφτείς. Πρέπει να τους λέμε κάθε στιγμή που ήμαστε για να μπορεί η USADA να έρθει και να μας ελέγξει. Αλλά δεν έχουμε επιδόματα ασφάλισης ή υγείας. Είναι τρελό πόσο μας ελέγχουν. Κάθε φορά που πρέπει να πεις στην δουλειά που είσαι και τι κάνεις, είσαι υπάλληλος όχι ελεύθερος επαγγελματίας».

Με όλο και περισσότερους τοπ μαχητές να εκφράζουν ανάλογα, σοβαρά παράπονα και τον ανταγωνισμό να παραμονεύει, συν μια μήνυση σε ανώτατο επίπεδο από πρώην μαχητές, αλλά και την προσπάθεια να εφαρμοστεί το «Ali act» στο ΜΜΑ, ο Dana White και η νέα ιδιοκτησία του UFC φαίνεται να έχουν πολλά στο πιάτο τους.

Δεν ξέρω αν νομίζει ο Dana White ότι να υποστηρίζει ανοιχτά τον Donald Trump που έχει ζητήσει να μείνουν εκτός ΗΠΑ όλοι οι Μουσουλμάνοι (που είναι και συνεργάτες του στο UFC και μαχητές του) κάνει καλή δουλειά για την διοργάνωση του… αλλά τι να πω και εγώ, δεν έδωσα 4 δις να το αγοράσω.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Σοφία Κάργα θα σε κάνει να…βάλεις γάντια
Brye Anne Russillo: Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη
Η φοβερή ιστορία του Αϊδινιώτη σε ρινγκ, νύχτα και φυλακή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ