MMA

Το συγκλονιστικό "αντίο" του Mayweather!

Το συγκλονιστικό "αντίο" του Mayweather!

Ο Floyd Mayweather μίλησε για το πώς κατάστρωσε το πλάνο του για να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Conor McGregor και αποθέωσε τον Ιρλανδό για τη μαχητικότητά του. Το τελευταίο "αντίο" σε μια λαμπρή καριέρα.

Ο Floyd Mayweather έδωσε μια ακόμη παράσταση, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στα 40 του χρόνια δεν έχει αντίπαλο. Ανέβηκε στο ρινγκ απέναντι στον Conor McGregor και τον νίκησε στον 10ο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ, κάνοντας το 50-0 στην καριέρα του.

Ο "Money" έδωσε την τελευταία του παράσταση, αφού είπε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά. Επέστρεψε για να... νικήσει τον Ιρλανδό και να κρεμάσει οριστικά και αμετάκλητα τα γάντια του, ξεπερνώντας και τον Rocky Marciano.

Παράλληλα, αποθέωσε τον αντίπαλό του για τη μαχητικότητά του και τον χαρακτήρισε "πρωταθλητή". Ο Mayweather έκανε ονειρεμένο φινάλε σε μια υπέρλαμπρη καριέρα και απόψε (27/8) έγραψε ιστορία!

Αναλυτικά δήλωσε:

"Νομίζω ότι δώσαμε στους φιλάθλους αυτό που ήθελαν να δουν. Τους το χρωστούσα από τον αγώνα με τον Πακιάο. Έπρεπε να βγω στο ρινγκ και να δώσω στον κόσμο ένα σόου. Αυτό τους έδωσα.

Ο McGregor είναι πολύ καλύτερος απ ό,τι περίμενα. Είναι ένας σκληρός αντίπαλος, αλλά εγώ ήμουν καλύτερος απόψε.

Το αγωνιστικό μας πλάνο ήταν να πάρω τον χρόνο μου, να πάω κοντά του και να τον αφήσω να χτυπήσει νωρίς. Μετά, θα έβγαινα στην αντεπίθεση. Ξέρουμε ότι στο ΜΜΑ αγωνίζεται για 25 λεπτά. Μετά τα 25 λεπτά ξεκίνησε να πέφτει και να ρίχνει στροφές.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους από την Ιρλανδία και όλους τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο που ήρθαν να δουν αυτόν τον αγώνα. Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα απ' όλα αυτά χωρίς τους φανς.

Το πλάνο μας ήταν να πάμε μπροστά. Είπα αναρίθμητες φορές ότι δεν θα έκανα πίσω και αυτό ακριβώς έκανα. Μια νίκη είναι μια νίκη, όπως και αν έρχεται. Ο Ρόκι Μαρτσιάνο είναι ένας θρύλος και εγώ ανυπομονώ να μπω στο Hall of Fame μια μέρα.

Αυτός ήταν ο τελευταίος μου αγώνας απόψε. Σίγουρο αυτό. Απόψε ήταν ο τελευταίος. Απόψε διάλεξα τον κατάλληλο παρτενέρ για τον τελευταίο χορό. Κόνορ, είσαι ένας πρωταθλητής!".

Το νοκ άουτ του Mayweather στον McGregor:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ