MMA

Το πιο δυνατό μπούστο των ΜΜΑ μας "πρόδωσε"

Το πιο δυνατό μπούστο των ΜΜΑ μας "πρόδωσε"

Δώσαμε μάχη για να μην αποσυρθεί από την κάρτα του UFC 210 η Pearl Gonzalez και τα καταφέραμε. Η μαχήτρια με το πιο κορυφαίο μπούστο στην ιστορία των ΜΜΑ, εντός του κλουβιού δεν μας δικαίωσε με την απόδοσή της όμως. (video)

Η Pearl Gonzalez λίγο έλειψε να μην αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη καθώς η Επιτροπή Αθλητισμού της περιοχής έκρινε αρχικά πως λόγω των εμφυτευμάτων στο στήθος της έβαζε σε κίνδυνο την υγεία της μπαίνοντας στο κλουβί. Τελικά, η απόφαση άρθηκε και η εντυπωσιακή MMAer πήρε το "ok" για να παίξει ( σ.σ. δείτε φωτογραφικό αφιέρωμα για την Gonzalez ).

Αγωνιστικά πάντως δεν μας δικαίωσε για τη... φασαρία που κάναμε όταν την "έκοψαν" αφού το... αγρίμι Cynhtia Calvillo την έκανε ό,τι ήθελε. Από τον πρώτο μέχρι και τον τρίτο γύρο η αήττητη μαχήτρια της Team Alpha Male ήταν εξαιρετική.

Αφού ο αγώνας πήγε στο έδαφος και η Pearl είχε ήδη γλυτώσει την υποταγή στον πρώτο γύρο, τελικά δεν τα κατάφερε καιη ανερχόμενη strawweight την "έπνιξε" με περίσσια άνεση.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Gonzalez έπειτα από ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων η οποία έκανε το ντεμπούτο της χθες στο UFC. Η Calvillo έπαιξε για δεύτερη φορά επιτυχημένα στο κορυφαίο ΜΜΑ promotion του κόσμου.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ CALVILLO VS. GONZALEZ:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την σέξι σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ