MMA

"Το ΜΜΑ πρέπει να γίνει Ολυμπιακό άθλημα"

"Το ΜΜΑ πρέπει να γίνει Ολυμπιακό άθλημα"

Ο Κέβιν Κόστνερ, έχει συνδέσει το όνομα του κυρίως με το Baseball με ταινία όπως το Field of dreams, δηλώνει φανατικός οπαδός του ΜΜΑ και υποστηρίζει πως πρέπει να μπει στους Ολυμπιακούς αγώνες.

"Παρακολουθώ το σπορ εδώ και 15 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα σπουδαιότερα σπορ εκεί έξω, το δράμα που υπάρχει και ο τρόπος που ελέγχουν το σποτ ιδιαίτερα", είπε ο "Χορεύοντας με τους λύκους".

Οι δεσμοί του ΜΜΑ με τους Ολυμπιακούς είναι υπαρκτοί, κυρίως λόγο της ύπαρξης πολλών Ολυμπιονικών στο άθλημα, όπως η Ronda Rousey, ηSarah Macman και ο Henry Cejudo αλλά και της όποιας ομοιότητας του με το αρχαίο παγκράτιο.

Παρόλα αυτά, όπως έχουμε ξαναπεί, η είσοδος του ΜΜΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι όνειρο θερινής νυκτός την δεδομένη στιγμή. Καταρχάς, δεν υπάρχει ερασιτεχνικό ΜΜΑ. Πρόσφατα ξεκίνησε η IMMAF την προσπάθεια να φτιάξει ένα σοβαρό δίκτυο αλλά είναι ακόμη στο 5% του τελικού επιπέδου που θα μπορεί να μπει στην κουβέντα...ί σως.

Επίσης, δεν υπάρχουν λεφτά από πίσω...όσοι νομίζουν ότι οι ιδιοκτήτες του UFC είναι... σημαντικά λεφτά, να σκεφτούν αν μπορούν να αντισταθμίσουν τα λεφτά μιας Samsung του Taekwondo, μιας Sony για το Karate, των Κινέζων για το Wushu και των Αράβων του Abu Dhabi για το Bjj, Grappling...

Ίσως μια πολύ Light Μορφή του στυλ Combat grappling ή Sambo σαν υποκατηγορία άλλου σπορ αλλά και πάλι μιλάμε για πολύ μικρή πιθανότητα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Kleio Valentien θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

Σάκης Ρουβάς: Έχω παίξει ξύλο, κάνω Brazilian Jiu Jitsu

H πορνοστάρ Mercedes Ashley τιμάει το Brazilian Jiu Jitsu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ