MMA

Το "μαγικό" ταξίδι του Μορούλη από τα pregame του GFC στη main card

Το "μαγικό" ταξίδι του Μορούλη από τα pregame του GFC στη main card

Ο Σταμάτης Μορούλης είναι ένας από τους καλύτερους MMAer στην Ελλάδα και παράλληλα ένας από τους πιο αγαπητούς του ελληνικού μαχητικού κοινού.

Βλέποντας τον Μορούλη σε οποιαδήποτε ΜΜΑ κάρτα και με τον οποιοδήποτε αντίπαλο το μόνο σίγουρο είναι πως ο αγώνας θα έχει ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο ακούραστος μαχητής έχει προσφέρει φοβερές μάχες στην Ελλάδα και δικαίως έχει ενταχθεί ανάμεσα στους καλύτερους του είδους στην πατρίδα του.

Τo GFC που είναι η κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση της χώρας συμπεριλαμβάνει ξανά τον Σταμάτη Μορούλη στο event της 13ης Μαΐου και μάλιστα στη co-main μάχη της βραδιάς. Στο τελευταίο Greek Fighting Championship ο Μορούλης βρισκόταν στο main event και κέρδισε τον Άγγλο, Shaun Lomas.

Στο GFC 8 στη Θεσσαλονίκη ο Μορούλης παίρνει την ευκαιρία για να πατσίσει μία ήττα πριν από τέσσερα χρόνια στο Max Fight της Βουλγαρίας. Ο μαχητής του Γιώργου Μαυρωνά θα κοντραριστεί με τον σκληρό Nikolai Alexiev. Υπενθυμίζουμε πως ο Σταμάτης Μορούλης στην τελευταία του μάχη στο FFC νίκησε τον Βραζιλιάνο Edgar Santos και είναι αήττητος από το 2013.

Περισσότερα για το μεγάλο παιχνίδι του στο GFC ο Σταμάτης Μορούλης τα λέει αποκλειστικά στο Fightsports.gr...

- Ξανά στο GFC και ξανά με δύσκολο αντίπαλο. Πώς νιώθεις που αποτελείς βασικό, μαχητικό πυλώνα στην κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση της χώρας.

"Για άλλη μία φορά εντάσσομαι στο δυναμικό της κάρτας του GFC. Είναι τιμή μου, σίγουρα! Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μία από τις καλύτερες ΜΜΑ διοργανώσεις σε παγκόσμιο βεληνεκές."

- Στο αθηναϊκό GFC ήσουν στο main event της βραδιάς και τώρα co main μέσα στη Θεσσαλονίκη. Το GFC ποντάρει σε εσένα. Πώς έχει δημιουργηθεί αυτή η σχέση εμπιστοσύνης;

"Με τίποτα συγκεκριμένο αλλά και με όλα μαζί. Σίγουρα μου αρέσει που με υπολογίζει μια τέτοια διοργάνωση, δημιουργώντας μου μόνο ωραία συναισθήματα. Από την αρχή όμως όπως έχω ξαναπεί το GFC πίστεψε σε εμένα, αφού έλαβα συμμετοχή ως pregame στο GFC 2. Θεωρώ πως τέτοιες διοργανώσεις δίνουν ευκαιρίες σε όλους τους αθλητές, αρχάριους και μη και πιστεύουν σε αυτούς! Από τότε μέχρι και σήμερα τα πράγματα έχουν έρθει από μόνα τους με αποτέλεσμα να είμαι μέρος της main card."

- Αντίπαλός σου ο Nikolai Alexiev. Έχετε συναντηθεί το 2013 και ηττήθηκε με υποταγή. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχεις χάσει ξανά. Ποιες οι διαφορές του Μορούλη του '13 με τον Μορούλη του '17.

"Σίγουρα η μεγαλύτερα διαφορά είναι αυτά τα τέσσερα χρόνια. Χρόνια που μου προσέφεραν εμπειρία σε αγωνιστικό και προπονητικό επίπεδο, προσθέτοντας στο βιογραφικό μου και άλλους αγώνες και σε άλλα στυλ. Κυρίως όμως στις ΜΜΑ!"

- Στα τελευταία σου παιχνίδια μας αφήνεις ένα ερωτηματικό στο τέλος για το αν θα είναι το τελευταίο του ματς ή όχι. Θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι και μετά τις 13 Μαΐου;

"Η αλήθεια, όπως έχω επισημάνει ξανά είναι πως έχω κουραστεί σε αγωνιστικό επίπεδο λόγω αρκετών υποχρεώσεων τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Άλλα κάθε φορά που λέω πως τελειώνω πάντα μια καινούργια καλύτερη, σοβαρότερη πρόταση μου γίνεται που μου είναι δύσκολο να αρνηθώ. Γι'αυτό δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες, μόνο ότι δεν έχω και πολύ ακόμα μπροστά μου."

- Είσαι ένας από τους πιο γνωστούς MMAer στη χώρα μας. Παρ'όλα αυτά θα ήθελα να στείλεις το δικό σου μήνυμα στον κόσμο της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα σου εκεί και να μου δώσεις ένα σχόλιο γενικά για την κάρτα αγώνων του promotion.

"Η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι μια πανέμορφη πόλη. Την έχω ξανά επισκεφτεί αρκετές φορές. Ο κόσμος της είναι πραγματικά πολύ θερμός και αυτό θα φανεί πιστεύω στους αγώνες. Έχω φτάσει εδώ που είμαι με την ευλογία πρώτα απ'όλα του Θεού, τη βοήθεια του δασκάλου μου κυρίου Γιώργου Μαυρωνά και την πίστη και την στήριξη της οικογένειας μου και των ανθρώπων που πιστεύουν σε έμενα και για αυτό είμαι πραγματικά ευγνώμων!

Ευχαριστώ τους χορηγούς και υποστηριχτές μου Q.N.T. House Of Boxing FightersDome ΔΕΚΑΘΛΟΝ gym - Freddo Caldo cafe ΥΔΡΟΧΟΟΣ cafe ΧΟΧΛΙΟΣ (Ρακάδικο-Μεζεδοπωλείο), ΕΣΤΙΑ (Ρακάδικο-Μεζεδοπωλείο), www.kentroantlias.grγια την πολύτιμη βοήθεια τους.

Το SPORTSPHYSIO και τον κ. Μιχάλη Σιούλη για τα στάδια της προετοιμασίας μου και της θεραπείας μου, αλλά προπάντων και σαν τον προσωπικό μου cutman. Πιστεύω πως ο κόσμος θα απολαύσει για άλλη μια φορά αγώνες γεμάτους δράση και αδρεναλίνης με αρκετό ενδιαφέρον."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός δάσκαλου Τάι Τσι από MMAer (BINTEO)

Ring Girl του UFC ποζάρει σε παραλία του Μαϊάμι και προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ