MMA

Το καλοκαιρινό μαχητικό πανόραμα του UFC είναι γεμάτο ματσάρες!

Το καλοκαιρινό μαχητικό πανόραμα του UFC είναι γεμάτο ματσάρες!

Το UFC 212 ήταν το πρώτο PPV σόου του κορυφαίου ΜΜΑ οργανισμού για το καλοκαίρι, αλλά ο οργανισμός δείχνει μόλις τώρα να έχει αρχίσει να... ζεσταίνει τις μηχανές. (PHOTOS)

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι μία από τις καλύτερες για το Ultimate Fighting Championship γιατί ουκ ολίγες φορές ο ποιοτικότερος ΜΜΑ οργανισμός έχει οργανώσει και προσφέρει στους φαν μερικές από τις καλύτερες μάχες στην ιστορία του και εξαιρετικά εμπορικές επίσης, όπως εν παραδείγματι το Conor McGregor vs. Nate Diaz 2 πέρυσι τον Αύγουστο στο Λας Βέγκας.

Με τη λήξη του UFC 212 εγκαινιάστηκε η θερινή περίοδος και αν συμπεριλάβουμε τη γενική εικόνα του σόου τότε το UFC μπήκε με το δεξί...

Τι ακολουθεί από εδώ και πέρα όμως;

Πριν το δεύτερο PPV event του καλοκαιριού έρχονται απανωτά τρία πολύ ενδιαφέροντα Fight Night σε Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη και ΗΠΑ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ

Στις 11 Ιουνίου το UFCπάει Νέα Ζηλανδίαμε οικοδεσπότη τον Mark Huntφυσικά. Ο θρυλικός heavyweight θα κοντραριστεί στο main event με τον ανερχόμενο Derrick Lewis. Για τον Hunt, αυτόν τον απρόβλεπτο μαχητή οι ελπίδες για τίτλο είναι λίγες για τον Lewis όμως δεν μοιάζει άπιαστο όνειρο. Έχοντας πετύχει έξι σερί νίκες ο Derrick αν προσπεράσει το εμπόδιο του Mark Hunt, τότε θα μπορεί πιο σθεναρά να ζητήσει τον Stipe Miocic ( Ολόκληρη η κάρτα του σόου ).

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

Μία εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίουη "καρδιά" των ΜΜΑ χτυπάει στη Σιγκαπούρημε το main event να αφορά γυναικείο ξεκαθάρισμα.

Η πρώην πρωταθλήτρια της bantamweight Holly Holmεπιστρέφει στην κατηγορία της μετά την χαμένη ευκαιρία να πάρει ζώνη στη νεοσύστατη featherweight και θα χτυπηθεί με την επικίνδυνη Bethe Correia. Στην ίδια κάρτα φιγουράρουν μαχητές όπως ο Arlovski, ο Dos Anjos, ο Takanori Gomi και ο Dong Hyun Kim( Ολόκληρη η κάρτα του σόου ).

ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ

Back to back έρχεται και το UFC FN της Οκλαχόμα. Στις 25 Ιουνίουοι Chiesa θα μοιραστεί το κλουβί με τον Kevin Lee και επιτέλους θα λύσουν τις διαφορές τους εντός πλαισίου και όχι με μπουνιές και προσβολές στις συνεντεύξεις Τύπου. Κάτω από το main event ενδιαφέροντα ματς και προσωπικότητες του UFC όπως οι: Johny Hendricks,Tim Boetsch,B.J. Penn( Ολόκληρη κάρτα του σόου ).

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Και φτάνουμε στο δεύτερο PPV του καλοκαιριού και το UFC 213στις 8 Ιουλίου στο Λας Βέγκας.

Εφόσον δεν έχουμε ακυρώσεις, τότε εύκολα θα περιμένουμε ένα από τα καλύτερα σόου του οργανισμού. Στο main event παίζεται τίτλος μεταξύ γυναικών σε μία ρεβάνς που περιμένουμε πως και πως. Η Amanda Nunesμοιάζει ανίκητη και η Shevchenkoεξαιρετικά βελτιωμένη! Αναμένεται ματσάρα...

Αμέσως πιο κάτω θα παιχτεί ο interim τίτλος της middleweightμεταξύ των δύο πιο φορμαρισμένων της κατηγορίας. Ο Yoel Romeroθα συγκρουστεί με τον Robert Whittakerκαι ο νικητής θα επιχειρήσει να γίνει ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής κάποια στιγμή στο μέλλον απέναντι στον Michael Bisping.

Στην τρίτη σημαντικότερη μάχη της βραδιάς συναντούμε μία μάχη που τη ζήτησαν όλοι οι φαν των μεικτών πολεμικών τεχνών. Ο Robbie Lawler έπειτα από την απώλεια του τίτλου της welterweight έρχεται για να αποδείξει στον Cerrone ότι αυτός είναι το αφεντικό και σύντομα θα επιχειρήσει να πάρει πίσω τον τίτλο του.

Στις μάχες επανέρχεται και ο Fabricio Werdumπου θέλει ευκαιρία για τίτλο και ρεβάνς με τον Stipe Miocic. Το κλουβί θα μοιραστεί με τον Alistair Overeem. Κι αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα μάχη που ελπίζουμε να μην στραβώσει μέχρι τις 8 Ιουλίου ( Ολόκληρη η κάρτα του σόου ).

ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ

Κάπως έτσι διαμορφώνεται το καλοκαιρινό, μαχητικό πανόραμα των event του UFC μέχρι και τον μήνα Ιούλιο. Το Fightsports δεν θα κατεβάσει διακόπτες καθόλου μέσα στη σεζόν και παρέα θα είμαστε εδώ για να αναλύσουμε και να σχολιάσουμε τα ΜΜΑ ματς στο UFC και γενικά στον κόσμο. Ευχή όλων να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να χαθούν κάποια από τα σημαντικότερα παιχνίδια...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Jenna Jameson: Τρελαίνομαι για τον Conor McGregor (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ