MMA

Το επετειακό Gods of War είναι "must" για τους φαν των μαχητικών

Το επετειακό Gods of War είναι "must" για τους φαν των μαχητικών

Το δέκατο σόου του προετοίμασε και θα παρουσιάσει ο Στέλιος Πολίτης το βράδυ της Κυριακής στο "ΔΑΙΣ" του Αμαρουσίου. (VIDEO)

Ένα ποιοτικό event, όπως και τα προηγούμενα ετοίμασε και θα παρουσιάσει στο κοινό ο Στέλιος Πολίτης και το επιτελείο του. Το Gods of War επιστρέφει στο "ΔΑΙΣ" που αναμένεται να είναι κατάμεστο για μία ακόμη φορά.

Η κάρτα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με παιχνίδια που ιντριγκάρουν το κοινό, καθώς πρόκειται για αγώνες σωστά επιλεγμένους που αφήνουν υποσχέσεις και για το μέλλον αφού σίγουρα θα προκύψουν νέοι "ήρωες" και νέες κόντρες στις κατηγορίες.

Στο main event για μία ακόμη φορά θα βρεθεί ο Γιάννης Μπούκης πιο ενθουσιασμένος από ποτέ για το σημαντικότερο ματς της καριέρας του κόντρα στον νούμερο στην Ιταλία, Florenzo Pesare.

Με νίκη ο Μπούκης ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για νέους αγώνες στο εξωτερικά στα μεγαλύτερα και πιο ποιοτικά σόου στην Ευρώπη και όχι μόνο...

Ο κεντρικός πρωταγωνιστής του GOW μίλησε στο Fightsports και αναφέρθηκε στο μεγάλο ματς που θα δώσει την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου στο "ΔΑΙΣ" του Αμαρουσίου. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μπούκη: "Είμαι προπονημένος, έξυπνος και όμορφος"

Στο Fightsports, εκτός από τον Γιάννη Μπούκη μίλησαν και οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές του σόου. Διαβάζοντας τις δηλώσεις τους θα καταλάβετε γιατί πρόκειται να δούμε σούπερ θέαμα το βράδυ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ στο Μαρούσι.

Κερπάτσι: "Δεν υποτιμάω κανέναν θα δείξω σοβαρότητα στο Gods of War"

Θρουβάλας: "Μπαίνω για το ΚΟ"

Καζαντζής: "Θα εκμεταλλευτώ τα πολλά λάθη του Θρουβάλα"

Αθηνά Ευμορφιάδη: Έτοιμη σωματικά και ψυχολογικά για το Gods of War

Εντυπωσιακό, όπως συμβαίνει πάντα και το poster του σόου του Στέλιου Πολίτη με όλους τους μαχητές να πρωταγωνιστούν στην αφίσα. Στην επίσημη σελίδα του GOW στα social media, το poster "ανέβηκε" και έκανε αίσθηση.

Δείτε το:

Το επετειακό Gods of War 10 δεν μπορούσε να μην συνοδεύει και ένα εντυπωσιακό βίντεο προώθησης που παρουσιάζει τα κεντρικά πρόσωπα του σόου. Οι μαχητές που επιλέγονται στις κάρτες του GOW έχουν πολλούς φαν πίσω τους γεγονός που κάνει το "ΔΑΙΣ" να μοιάζει με πραγματικά... αρένα.

Δείτε το:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Sandra Prikker: Από kickboxer σε σέξι fitness model "ρίνει" το instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ