MMA

Το έκαναν... Σκεπαστή για τον Κοντογιώργη

Το έκαναν... Σκεπαστή για τον Κοντογιώργη

Ο ΑΕΚτζής, Χάρης Κοντογιώργης, "αρέσει" και στο επαγγελματικό κομμάτι γιατί προσφέρει θέαμα και ποιοτικό μποξ στους πάρα πολλούς φαν που έχει. Παίζοντας με τον Serobian στο "Boxing Prive", ο Κοντογιώργης δεν δυσκολεύτηκε (VIDEO).

Ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στην ερασιτεχνική πυγμαχία, Χάρης Κοντογιώργης, "αρέσει" και στο επαγγελματικό κομμάτι γιατί προσφέρει θέαμα και ποιοτικό μποξ στους ομολογουμένως πάρα πολλούς φαν που έχει.

Παίζοντας με τον Serobian το περασμένο Σάββατο στο "Boxing Prive" ο Κοντογιώργης δεν δυσκολεύτηκε, παρ'όλα αυτά έπρεπε να πατήσει γκάζι και να μπει πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι μετά το πέρας του πρώτου γύρου αφού ο Artak είναι σκληρός αντίπαλος και δεν... πέφτει.

Το γεγονός πως ο "Dirty Hary" πίεσε για το νοκ - άουτ φανέρωσε πόσο προικισμένος και έξυπνος μποξέρ παραμένει παρά την αποχή.

Σωστός στις κόντρες του και πολύ αποτελεσματικός στα σερί του ο πρωταθλητής με τα χρώματα της ΑΕΚ έκανε το "Belvedere"... Σκεπαστή ξεσηκώνοντας τα πάρα πολλά άτομα που ήρθαν να τον δουν και δικαιώθηκαν!

Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του Κοντογιώργη και της ομάδας του όσον αφορά το αγωνιστικό μέλλον του συγκεκριμένου αθλητή, δηλαδή εάν θα παίξει σύντομα ή αργότερα το 2017, σίγουρα όμως περιμένουμε να τον δούμε ξανά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ το ΚΟ... ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

BOOOM! Δείτε το ΚΟ του Χάρη Κοντογιώργη στον 3ο γύρο #priveboxing #boxing #harry #kontogiorgis #aek #aekboxing #martialarts #belvedere #ko #sep #fightsports #fightsportsgr

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ