MMA

To είπε και το έκανε: Ο Ρίο Φέρντιναντ προκάλεσε Bellew, Haye και Joshua

To είπε και το έκανε: Ο Ρίο Φέρντιναντ προκάλεσε Bellew, Haye και Joshua

Ο Ρίο Φέρντιναντ δεν έχει βρει ένα άθλημα για να αντικαταστήσει το ποδόσφαιρο και θεωρεί ότι το μποξ του προσφέρει αυτές τις συγκινήσεις.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ξεκίνησε ο Ρίο Φέρντιναντ στα 38 του χρόνια την πυγμαχία και το κάνει με τον πιο επιδεικτικό τρόπο.

Σε ένα βίντεο πριν από λίγους μήνες όπου ο personal trainer του κρατάει στόχους, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκαλεί όλα τα ηχηρά ονόματα του μποξ να αναμετρηθούν . Bellew, Haye και Joshua ήταν στο στόχαστρο του σκληροτράχηλου κεντρικού αμυντικού.

Σήμερα το πρωί παραδέχτηκε πως μετά από δύο χρόνια απόσυρσης από το ποδόσφαιρο θα ασχοληθεί με τη πυγμαχία.

«Είναι μια ευκαιρία ν' αποδείξω πράγματα και στον εαυτό μου σε ένα διαφορετικό άθλημα. Πάντοτε με ενδιέφερε το μποξ και η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε είναι τέτοια την οποία λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν μου. Θέλω ν' αποδείξω στον κόσμο ότι όλα είναι πιθανά. Έχω κίνητρο για να πετύχω. Ποτέ δεν μπόρεσα να αντικαταστήσω το ποδόσφαιρο»σχολίασε.

Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει ο Φέρντιναντ να εξασφαλίσει το δίπλωμα για να πυγμαχεί. Αυτοί που τον προπονούν έχουν να λένε για το δυνατό του...δεξί και την πολύ καλή φυσική κατάσταση που διατηρεί μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleioValentienζήτησεραντεβούαπό την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ