MMA

"Τιτάνες" έτοιμοι για πόλεμο Joshua και Klitschko

"Τιτάνες" έτοιμοι για πόλεμο Joshua και Klitschko

Οι φαν της πυγμαχίας ζουν στους ρυθμούς της μάχης των Anthony Joshua και Wladimir Klitschko το Σάββατο (29/04) στο "Wembley" μπροστά σε 90.000 θεατές.

Κατά τη χθεσινή ημέρα (28/04) οι δύο μποξέρ πέρασαν το εθιμοτυπικό της ζύγισης χωρίς κανένα πρόβλημα, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο με τη σωματική τους κατάσταση.

Ο Joshua ήταν "θηρίο" όπως πάντα ενώ ο Klitschko φάνηκε πως κόπιασε 100% στην προετοιμασία του μια και είχαμε καιρό να τον δούμε τόσο έτοιμο και... κομμένο πριν από αγώνα του.

Υπενθυμίζουμε πως το ματς είναι προγραμματισμένο να γίνει γύρω στις 12 ώρα Ελλάδας και ήδη το ελληνικό κοινό δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον γι' αυτό το ματς.

Σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα οι δύο μποξέρ θα λάβουν ο καθένας κοντά στα 20.000.000 ευρώ εγγυημένα και από εκεί και πέρα πιθανόν να έχουν μερίδιο από τις πωλήσεις των PPV και τους χορηγούς.

Τα χρήματα δεν είναι ανάλογα με το Mayweather vs. Pacquiao, αλλά πιστοποιούν ότι το επαγγελματικό μποξ πληρώνει ακόμη καλά και ειδικά στα βαριά που ομολογουμένως έχουν χάσει την αίγλη του παρελθόντος επί εποχής Tyson, κυρίως, που υπήρξε έξαρση καλών μεροκάματων που αντιστοιχούσαν σε δεκάδες εκατομμύρια.

Ο Wladimir Klitschko έχει πληρωθεί τα ανάλογα χρήματα και με τον Tyson Fury, αλλά παλαιότερα και με τον David Haye είχε λάβει κοντά στα 20.000.000 ευρώ. Λίγο παρακάτω είχε πληρωθεί στο ματς με τον Alexander Povetkin στη Ρωσία.

Όλες οι πληρωμές που σας παρουσιάζουμε είναι με βάση επίσημα στοιχεία που διαρρέουν από τις εταιρίες promotion. Πολλές φορές έχουμε ακούσει οι πυγμάχοι να παίρνουν πολλά περισσότερα απ'αυτά που ακούγονται και γράφονται ή και πολύ λιγότερα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ