MMA

Τιμωρία και μεγάλο πρόστιμο για τον "Big Country"

Τιμωρία και μεγάλο πρόστιμο για τον "Big Country"

O Roy Nelson κλώτσησε τον διαιτητή Big John McCarthyαμέσως μετά τον αγώνα του με τον Bigfoot στην Βραζιλία. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη.

O Roy Nelson κλώτσησε τον διαιτητή Big John McCarthy αμέσως μετά τον αγώνα του με τον Bigfoot στην Βραζιλία, εκνευρισμένος που ο διαιτητής "άφησε τον αγώνα να συνεχιστεί περισσότερο από όσο έπρεπε", αναγκάζοντάς τον να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στον "φίλο του" Silva.

Μια κίνηση που ήταν αναμενόμενο να επισύρει μεγάλη τιμωρία, ειδικά μετά την δήλωση του Dana White ότι η αθλητική επιτροπή πρέπει να "θάψει" τον Nelson γι' αυτό που έκανε.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα Μέσα η επιτροπή της Βραζιλίας μπορεί να τιμωρήσει τον Nelson μέχρι και με 30.000 δολάρια πρόστιμο και 2 χρόνια αποκλεισμό. Δεν είναι γνωστό αν μια τέτοια απόφαση αυτόματα μετράει και στις ΗΠΑ, αλλά νομίζουμε ότι αρκεί για να την εφαρμόσει το UFC μόνο του.

Δυστυχώς για τον Nelson δεν υπάρχουν ελαφρυντικά αφού την ώρα που κλώτσησε τον διαιτητής, αυτός φρόντιζε τον "φίλο" του Bigfoot για να συνέλθει από το νοκ άουτ. Θα είναι τυχερός αν δεν τον κόψει το UFC. Ή μάλλον ίσως είναι καλύτερα να τον κόψει, θα βρει αγώνες σε κάνα Rizin.

Αλλά και για τον Bigfoot το μέλλον δεν φαίνεται ιδιαίτερα λαμπρό μέσα στο UFC. Έχει 5 ήττες και 1 NC στις τελευταίες 7 μάχες του, ΟΛΕΣ με ΚΟ. Δυστυχώς ο Βραζιλιάνος είναι μια άδικη περίπτωση. Αφού πάσχει από ακρομεγαλία, από έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, ήταν ίσως ο μοναδικός στο ρόστερ του UFC που πραγματικά χρειαζόταν θεραπεία Τεστοστερόνης (TRT).

Όταν η αθλητική επιτροπή απαγόρευσε την TRT λόγω της ανεξέλεγκτης χρήσης, η απόδοση του Βραζιλιάνο έπεσε κατακόρυφα.

Ίσως και γι αυτόν να είναι καλύτερα να παίξει σε χώρες όπως η Ιαπωνία και η Ρωσία όπου θα μπορεί να πάρει ότι χρειάζεται.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θρυλικοί τσαμπουκάδες στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ: Φυλακισμένος επιτίθεται με παλαιστικές κινήσεις και street boxing σε φρουρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ