MMA

Τι θα συνέβαινε αν ο McGregor κέρδιζε τον Mayweather;

Τι θα συνέβαινε αν ο McGregor κέρδιζε τον Mayweather;

Αν ο Conor McGregor νικούσε Floyd Mayweather, η επόμενη μέρα στα μαχητικά αθλήματα θα ήταν εντελώς διαφορετική. Διαβάστε με ποιο τρόπο.

Σε ένα υποθετικό σενάριο ο Conor McGregor θα μπορούσε να κερδίσει τον Floyd Mayweather την 26η Αυγούστου και η επόμενη μέρα στα μαχητικά αθλήματα θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Πάμε να δούμε τι θα άλλαζε δραματικά στο μαχητικό χάρτη και όχι απαραίτητα αρνητικά όπως θεωρούν πολλοί.

Ο Μayweather θα χάλαγε το αήττητο σερί του

Ο Money έχτισε με κόπο το 49-0 και κατάφερε να μπει στη λίστα με τα ιερά τέρατα της πυγμαχίας. Αν υπήρχε "ξαφνικός θάνατος" όπως σχεδίαζε ο McGregor στο παιχνίδι, θα χάλαγε ένα ιστορικό σερί νικών. Θα ήταν μάλιστα ο μοναδικός που πέτυχε κάτι τέτοιο.

Ο επόμενος για McGregor

Mε τους πόντους αυτοπεποίθησης που ήδη έχει κερδίσει ο Ιρλανδός αρχίζει να προκαλεί όλο τον πλανήτη και σύντομα θα έχει νέο αγώνα με μεγάλο όνομα. Πάνω στην τρέλα του θα προκαλούσε τον νικητή Golovkin vs Canelo!

Δεν θα ξεπερνούσε τον Rocky Marciano

Ο Floyd Mayweather στην άκρη του μυαλού του εκτός από τα λεφτά είχε και τον...Rocky Marciano. Αυτό το ρεκόρ που τον στοίχειωνε για αρκετά χρόνια, θα το ξεπερνούσε με τον McGregor. Αν έχανε θα ήταν μία καταστροφή!

Joshua, Miocic, Diaz κτλ

Όλοι οι πυγμάχοι πλέον θα ήταν ανοιχτοί να κοντραριστούν με MMAers όπως καλή ώρα το Joshua vs Miocic και ο Nate Diaz που ψάχνει ένα καλό πακέτο θα κοίταγε προς τα εκεί.

Θα εκτοξευόταν η δημοφιλία του McGregor

Κέρδισε ένα εκατομμύριο φανς σε 24 ώρες στο Instagram, ενώ έχει χάσει το παιχνίδι. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν κέρδιζε, έβγαινε στην συνέντευξη τύπου, ούρλιαζε ευδιάθετος και προκαλούσε όλο τον κόσμο. Η δημοφιλία του McGregor θα εκτοξευόταν.

Θα αμφισβητούσαν την πυγμαχία

Αυτό είναι ένα από τα αρνητικά που θα μπορούσε να συμβεί γιατί η πυγμαχία είναι βασικό κομμάτι των μαχητικών αθλημάτων. Πριν το παιχνίδι βγήκαν αθλητές των μικτών πολεμικών τεχνών και είπαν πως αν ο McGregor με τους μηδέν αγώνες κερδίσει τον καλύτερο, τότε το μποξ είναι παραμύθι. Ευτυχώς διαψεύστηκαν.

Ο McGregor θα γινόταν πλουσιότερος

Σε αυτό το παιχνίδι ο Mayweather πήρε πάνω από 100 εκατομμύρια και ο Ιρλανδός 30. Φανταστείτε σε αντίθετη περίπτωση ποιος θα ήταν ο ακριβοπληρωμένος στο επόμενο παιχνίδι του McGregor. Το καλό...πακέτο θα το έπαιρνε εκείνος και τα... ψίχουλα στον αντίπαλο.

Τα παιχνίδια στην πυγμαχία θα κέρδιζαν κόσμο

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια είδαμε μία πτώση του ενδιαφέροντος στην πυγμαχία σε σχέση με τις ΜΜΑ. Και μιλώντας βάσει γεγονότων από τα στοιχεία που έχω και αφορούν την αντίδραση των οπαδών σε άρθρα των μικτών πολεμικών τεχνών σε σχέση με το μποξ είναι μεγαλύτερη. Δεν είναι μόνο ο McGregor που κάνει την διαφορά, αλλά ακόμα και ένα παιχνίδι γυναικείο όπως το Rousey- Holm είχε... ρίξει το σάιτ από την απήχηση.

Θα έκλειναν στην Ελλάδα τα μεγάλα πυγμαχικά ονόματα αγώνες με ΜΜΑers(Photo:Studio Karteris)

Αν πληρωθούν σωστά εννοείται ότι θα παίξουν. Τους περισσότερους πυγμάχους αν τους ρωτήσεις θα αποκριθούν θετικά κι ας μην τους άρεσε αυτό που είδαν στο McGregor vs Mayweather.

Είναι επαγγελματίες αθλητές και εφόσον η πρόταση ήταν καλή γιατί να έλεγαν όχι. Είναι ο ίδιος λόγος που δεν πρέπει να κατηγορούν κάποιοι τον McGregor και τον Mayweather γράφοντας παντού "money fight" κτλ. Όταν κάποιος πάει στην δουλειά του, μετά θέλει να περάσει από το ταμείο και να πληρωθεί.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleioValentienζήτησεραντεβούαπό την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ